Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tweeetyyyy

co zrobic ? co wy byscie zrobili?

Polecane posty

Go艣膰 tweeetyyyy

robi臋 studia podyplomowe z rachunkowo艣ci , mam mozliwosc stazu 6 h dziennie przez 6 miesi臋cy ale za darmo . oprocz tego pracuj臋 4 h dziennie i 8 h w weekendy fizycznie. co zrobic ? nie mam 100% pewnosci , ze potem mog臋 zostac zatrudniona po stazu . nie wiem czy fizycznie dam rade ci膮gn膮膰 te dwie rzeczy .. co zrobic ? nie b臋de tez mogla w trakcie zrezygnowac ze stazu bo baba hcce podpisac umow臋 , czyli gdyby udalo mi si臋 znalezc normaln膮 prac臋 na etat to dalej musze siedziec na tym stazu.. co mam zrobic ? isc na niego ? czy szukac normalnej roboty?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuulka
na pewno po sta偶u masz wi臋ksze mo偶liwo艣ci zatrudnienia i je艣li nie by艂abym pewna, 偶e znajd臋 jak膮艣 inn膮 prac臋 to posz艂abym na ten sta偶 za darmo

Udost臋pnij ten post

chcesz 6 miesi臋cy tyra膰 za darmo? odwala膰 najgorsz膮 robote a po 6 miesi膮cach b臋dziesz p艂aka膰 bo oka偶e sie 偶e nie maj膮 wolnych etat贸w masakra odradzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tweeetyyyy
no ale w艂asnie nie wiem co b臋dzie... a jak si臋 uda i zakonczy si臋 to pozytywnie? musz臋 podj膮膰 jakie艣 ryzyko kurcze.... nie wiem co zrobic , b臋de mega wytyrana , wsawa膰 przed 6 a wracac do domu po 11 i nawet w weekendy :( 6 miesi臋cy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie posz艂a bym na to
Jak ju偶 poszuka艂abym sta偶u z urz臋du pracy, przynajmniej by ci zap艂acili za to. Albo mo偶esz pochodzi膰 i popyta膰 w innych biurach rachunkowych o przyuczenie ale np na 4 godziny dziennie, a nie 6. W 偶yciu bym nie podpisa艂a takiej umowy gdzie zobowi膮zujesz si臋 pracowa膰 6 mcy za darmo, a jak w miedzyczasie znajdziesz co艣 lepszego to b臋dziesz udupiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tweeetyyyy
nie mog臋 zrezygnowac ze swojej obecnej pracy poniewaz sama si臋 utrzymuj臋 i musz臋 mie膰 kas臋 na rachunki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psycholog jest dla ludzi
tweeetyyyy nie mog臋 zrezygnowac ze swojej obecnej pracy poniewaz sama si臋 utrzymuj臋 i musz臋 mie膰 kas臋 na rachunki. to juz masz odpowiedz , po co jeszcze pytasz?????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie posz艂a bym na to
to poszukaj co艣 chocia偶 na 1/3 etatu, cz臋sto szukaj膮 do biur rachunkowych os贸b na 1/3. 1/2 etatu do przyuczenia. Zawsze ci co艣 by dodatkowo wpad艂o do kieszeni a nie pracowa膰 dla kogo艣 za darmo przez 6 mcy a naprawd臋 ci to nic nie da bo wpisz膮 ci jedynie 偶e odbywa艂a艣 praktyk臋 偶adne pracodawca nie we藕mie tego pod uwag臋, zawsze patrz膮 bardziej gdzie pracowa艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laaama
Co to za dziwna umowa?! A co ci zrobi jak zrezygnujesz? Nie zap艂aci ci ;) To istne wykorzystywanie. Mozna za darmo ale nie na takich zasadach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 w ci膮偶y :)
U nas ci膮gle brali sta偶ystki i 偶adnej nie zatrudniali :/ O ile by艂y s艂abe to p贸艂 biedy, ale niekt贸re to naprawd臋 fantastyczne dziewczyny i dobre pracownice. No ale tam trzeba by艂o mie膰 znajomo艣ci 偶eby dosta膰 prac臋... Uwa偶aj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tweeetyyyy
to jest prywatne biuro rachunkowe , jakas baba i jedna mloda pomocnica .... moze nie am sensu si臋 w to pakowa膰?

Udost臋pnij ten post

ja autentycznie rozwa偶am podjecie pracy za darmo u kogo艣, byleby zdoby膰 do艣wiadczenie ze sta偶ami teraz chyba ci臋zko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tweeetyyyy
no wlasnie ja tez z jednej strony wychodz臋 z takiego zalozenia , zalezy mi zeby zdobyc doswiadczenie

Udost臋pnij ten post