Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olenka26666

Jestem nimfomanka uwielbiam przypadkowy sexik

Polecane posty

Kocham to robić wszędzie a najwieksza przyjemność sprawia mi przypadkowy sex z nieznajomym martwię się ze jak Moj mąż się dowie to mnie zostawi..:(

Gość hmmmmmmmmmmm
napisz na km78@op.pl pogadamy wymienimy zdan kilka

Czy jakieś kobietki lubią ostra zabawę na Maxa? Zrobić coś czego w łóżku nie robią ze swoim partnerem bo.. Albo się wstydzą albo maja jakiś hamulec? Przypadkowy sex z przypadkowym kochankiem pozwala wyłączyć wszystkie hamulce niezapomniane wspomnienia

Gość mn,m.n,m.
ja z moim facetem nie mam zadnych hamulcow...robimy co chcemy na co przyjdzie nam ochota, uwalniamy nasze fantazje...przekraczamy granice...wspolczuje ci ze z twoim partnerem nie mozesz sonbie na taka swobode pozwolic i musisz dawac na boku....

Uwielbiam jak obcy facet poznany w pubie pieprzy mnie ze swoim kolega przez długie godziny a pózniej obydwaj daje im skończyć na mojej buzce albo piersiach czuje się wtedy spelniona zadowolona z tego ze mogę zadowolić swych kochanków bo np sex z mężem jest inny delikatny i krótki on nie lubi piescic mojej muszelki godzinami zrobi swoje i idzie spać a ja potrzebuje trochę wiecej nawet rozmawiałam z nim o trójkącie nie koniecznie z dodatkowym mężczyzna może być sexi kobietka która mnie zadowoli razem z nim a i ja chętnie popatrze jak ona wylizuje mojego męża a pózniej mnie

Moj mąż to chyba nie taki kochanek jakiego bym chciała jest wspaniałym facetem jako mąż i nic wiecej szkoda ale chciałabym się wyleczyć z tego nałogu ale nie potrafię najgorzej jak w pubie czy dyskotece po kilku drinkach mam tak mokro ze nie mogę wytrzymać muszę kogoś zaliczyć a pod koniec imprezy zabieram kolejnego faceta do siebie bo mojego męża nie ma często wyjeżdża na kilka dni

Gość Prowo ,a pajace już maila
wrzucają i trzepią z podniecenia :-| idioty:o:o:o

Chciałaby się z tego wyleczyć kiedyś Dbam tez rownież o zabezpieczenie i higienę nie gustuje w brudnych zapijaczonych kolesiach jeżeli zdecyduje się na skok w bok

Gość heh.................
hehh...............

To zrozumiale - kazda nowosc jest bardziej podniecajaca niz to, co znamy. Dodatkowo adrenaliba, ze robimy cos niedozwolonego i od razu nieziemski seks! Baw sie tak dalej, ale nie rezygnuj z meza. Pokaz mu natomiast swoje drugie, ostrzejsze oblicze.

Z mezanie zrezygnuje może kiedyś obudze w nim swojego drapiezce ale póki co to korzystam nie potrafię się oprzeć przygodom Ciekawi mnie czy jest wiecej kobietek które doświadczają podobnych sytuacji

Gość Bardzo niegrzeczny
Chyba zmienię puby;) z jakiego miasta jesteś Olu?:)

Gość bolec21
takich nimfomanek jest pełno, moja znajoma majaca meza tez daje dupy na boku innym facetom

A probowalas juz meza przekonac do ostrzejszych zabaw? Ubrac sie ostro? Nakrecic sie wspolnie jakims perwersyjnym filmem? Slac do niego pikantne smsy? Przywitac go w samej bieliznie? Pojsc z nim na randke bez majtek? Wyjac podczas seksu dildo? Kazac mu sie zwiazac albo zwiazac go? Zrobic mu dobrze w jakims miejscu bardziej publicznym? Calowac sie na jego oczach z kolezanka?

Nie ma takiej opcji on nie może się o tym dowiedzieć nigdy zależy mi na nim ale nie mogę żyć bez sexu

Gość macie absolutna racje
umowisz sie ze mną?

Wiadomo, że nie może się dowiedzieć. Ale możesz zwiększyć pikanterię w Waszym seksie...