Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijuyh

cilest czy cyprest??

Polecane posty

Gość kijuyh

Tak jak w temacie proszę o radę które tabletki uważacie za właściwsze cilest czy cyprest?? Chodzi o reakcje uboczne tycie oraz cera?? Proszę o pomoc kogoś kto brał oba rodzaje. Dziękuje z góry za radę.

to wszystko to indywidualna sprawa organizmu, równie dobrze mogą Ci pasować oba rodzaje, tylko jeden albo żadne z nich, powinien je dobrać lekarz, ja brałam cilest i dobrze mi służył, ale moja koleżanka musiała odstawić po pół roku bo bardzo źle sie po nich czuła, także każdy może inaczej reagować i w sumie tabletek nie powinno się "polecać"

brałam cybrest, w sumie nie było źle, dopiero po kilku opakowaniach zaczęly sie wahania nastrojów i nogi mi puchły, teraz mam brać novynette zobaczymy...

Cyprest to odpowiednik Diane35 Tabletki terapeutyczne przepisywane w ciężkich przypadkach trądziku, łojotoku, łysienia plackowatego, hirsutyzmu, nadmiernej ilości hormonów androgenowych itp. Naładowane są hormonami i tylko z tego powodu jest działanie antykoncepcyjne (czyli nie zamierzone). Kuracja nie powinna przekroczyć 12 miesięcy. Więc jeśli nie ma u Ciebie ku temu wskazań to nie powinnaś ich brać

Gość BeatkaC
Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com