Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata 27 Rybnik

nie krenci mnie moj mąż, śmierdzi, jest gruby, ciągle mu się odbija, pierdzi

Polecane posty

Gość Renata 27 Rybnik

ubiera się ohydnie, bezgustownie ma ogromny brzuch pierdzi podczas spania, a czasem tez w ciagu dnia ma brudną bieliznę, żadko ją zmienia nie myje sie,

Gość kobietka z minką
To chyba mamy tego samego męża :) 🖐️

Gość hjhjhjh
po co wy z nimi jeszcze siedzicie?? blee

Gość koooobietki:)
zrobcie z nimi porzadek:) moj tez jest "puszysty" i dba o siebie, bo tego pilnuje:) na zakupy chodze z nim tak wiec ciuszki ma ok, myje sie sam, a kulture ma bo inaczej....post:D musicie ich wyszkolic i zmusic do zmiany zachowania:) przeciez skoro ich "przygarnelysie" to wczesniej musieli o siebie dbac.

Gość kobietka z minką
Mój na zakupy nie chodzi - bo nie lubi. Tylko spożywkę uwielbia kupować. Ja mu nic nie kupię sama, bo na niego potrójna XL potrafi być mała. Musi grubas przymierzyć i już. Z bielizną jest wieczny problem. Brudna, podarta, ale dziurawych gaci i koszulek broni jak wolności. Wyrzucić nie da i już. Trochę łatwiej go zmusić do pozbycia się dziurawych skarpet. W dzień nie pierdzi (przy mnie) a w nocy... Koszmar. Dlatego śpię osobno. Ale najgorsza jest ta jego tusza. Często biorą nas za ojca i córkę, bo ja przy nim wyglądam bardzo niepozornie (noszę rozmiar 34-36), albo w ogóle biorą mnie za małe dziecko :O

Gość kobietka z minką
niedawno miała przykre zdarzenie bylismy w spa i spaismy w jednym łózku w nocy jak zwykle pierdział, smród nie do zniesienia rano okazało się ze nasrał do łóżka, wysmarował kałem całą pościel mówił,ze dostał biegónki i nie dał rady się obudzić a ja wiem,ze kłamie, bo widziałam cale kawałki gówna i nie ma mowy o biegónce!

Gość kobietka z minką
Podszywaczu: - biegunka Literówek i interpunkcji wypominać nie będę, ale bycie podszywaczem zobowiązuje 🖐️

Gość a psik
bezgustownie - nie ma takiego słowa żadko - nie ma takiego słowa krenci - nie ma takiego słowa on jest fleja pod względem higieny, a ty pod względem językowym pasujecie do siebie