Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna,zła,zagubiona,sama

Przyjaźń

Polecane posty

Gość smutna,zła,zagubiona,sama

Już sama nie wiem co mam robić,proszę was o radę jak naprawić to co schrzaniłam. Moja przyjaciółka zaproponowała mi żebym zajmowała się jej dzieckiem,a ona będzie mi za to płaciła.Nie chciałam się na to zgodzić,po długich rozmowach i jej namowach zgodziłam się na to.Nadszedł dzień kiedy mi powiedziała,że już dalej nie może mi płacić,bo jej sytuacja finansowa uległa pogorszeniu.Zrozumiałam to i rozumiem,ale wpadłam w straszny dół.Nie wiedziałam co będzie dalej znalazłam się w martwym puncie,zaszyłam się w domu,nie wychodziłam.Zaczęłam zjadać duże ilości psychotropów.Kilka osób zarzucało jej ,że to jej wina,że przez nią wpadłam w taką depresję,a ja byłam w tym bierna.Nie tłumaczyłam im,że to nie jej wina,skupiłam się na sobie.Oddaliłyśmy się od siebie,próbowałam nawiązac z nią kontakt,porozmawiać,ona jednak odrzuca każdą formę kontaktu ze mną.Nie odpowiada na smsy,telefony,a jak już do niej idę to twierdzi,że nie ma czasu ze mna rozmawiać i mam wyjść.Wiem jak strasznie ją zawiodłam,strasznie chciałabym to naprawić,jak ją namówić do tego żeby chociaż zechciała ze mną rozmawiać.Traktowałyśmy się jak siostry,byłyśmy rodziną nie chcę tego stracić.HELP :(

Gość klukaszo
przejdzie jej. musi zrozumieć że miałaś problemy, nie z jej winy. Ty nic nie zmienisz na siłę.