Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety co wy

Kobiety się mylą;)

Polecane posty

Gość Kobiety co wy

Tu na kafe utrzymuje się stereotyp że jak facet obraza, wyzywa kobiety od kurw, dziwek to zdesperowany prawiczek, który nigdy nie zamoczył. W rzeczywistości jest zupełnie na odwrót, to ci ładni tak traktują kobiety. Przykład stoimy z kumplami idą ładne dziewczyny i co mówią ci ładni kolesie? Ale suki, ciekawe komu obciągały itp. Więc dlaczego kobiety uważają że tylko brzydcy tak sądzą o kobietach? Wcale tak przecież nie jest;-) nie rozumie m tego..

Gość Kobiety co wy
Ale same się narzucają tym kolesiom, narzucają się. I wcale nie zazdroszczę! Nie powiem też bym tak chciał ale cóż życie;-) chujowe ale trudno. Nie uważajcie mnie też za jakąś pizdeczke;-)

Gość Kobiety co wy
Pierwsze zdanie z drugiego postu- albo same się im narzucają, próbują poderwać, robią z sb debilki. Oni nawet na nie nie zwracają uwagi nawet by je nie tkneli w większości wypadków ale cóż takie puste są kobiety i nie ma co się obrażać:classic_cool:

Gość Kobiety co wy
Ok napisałem co chciałem możecie sb podyskutować, albo teraz przynajmniej wiecie jacy są faceci szczególnie ci ładni:-) pzdr

Gość a skąd ty to
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Gość Roman spod 6
Mądre spostrzeżenie :) Masz może ochotę na mały analik? ❤️

Gość Kobiety co wy
Spędzam sporo czasu z "ładnymi" kumplami i to są moje spostrzeżenia. A i nie jestem ciepły jbc po prostu są spoko ziomki ale fakt kobiet nie szanują co tydzień nowa zarobista laska a potem je obgadują;-).

Gość Kobiety co wy
Co kobiety? Zabolało, przepraszam nie chciałem:-D takie życie też nie mam lekko, a i prawiczkiem nie jestem. Mam nadzieję tylko że w przyszłości nie będę miał córki:O

Gość owmordejeżyka
chyba "myją" 🖐️

Gość Kobiety co wy
Może i się myją szczególnie po szybkim numerku:-D ha ha trafiłem w czuły punkt!:-D kobiety boją się odezwać :-D

Gość Kobiety co wy
Ok zmykam idę do moich pięknYCH kolegów:-D może wyciągnę jakieś nowe wnioski i się nimi z wami podziele?;-) trzymajcie się suczki yebane🖐️

Gość puscimy sie ale nie z toba
bo tobie tylko przy kolegach staje :classic_cool:

Gość Kobiety co wy
I śmieszą mnie te wasze rozmowy typu jak mój by się do mnie tak odezwał/zdradził by mnie ..(tu wstawiamy grzeszek którego rzekomo nie wybaczyłysćie by:-P).. To bym go zostawiła. Lol w rzeczywistosci to wygląda tak koles(ładny;-) ) zdradza laskę źle ja traktuje a potem ja rzuca a ona co błaga go by do niej wrócil 0.0 lol i to nie byle jaka laska ładna młoda w miarę bogata. A co najważniejsze studentka z dobrej uczelni no więc na chuj wy tu tak się same oszukujęcie jak w rzeczywistosci było by inaczej?

Gość my z kumpelami nabijamy sie
z facetow bo wiekszosc mysli ze jak sie przymilamy do nich to niewiadomo juz co znaczy ze to jakieś uczucie :) hehehe kto w to dzisiaj jeszcze wierzy ? czasy sie zmienily teraz liczy sie przede wszystkim kasa i przyjemnosc po co przejmować sie tym co pozniej facet gada , przeciez wiadomo ze faceci lubia sie przechwalac

Gość Kobiety co wy
Nie spoko mam swoją laskę może nie jest najpiękniejsza ale nie chciał bym ładnej dziewczyny.. Sorry dziwki. brzydkiej też bym nie chciał:-P liczy się tylko dziewica bo takiej nie dotykał żaden skurwysyn

Gość takiej co nie tykal zaden
sku...przed toba, bardzio ciekawe itak mowiace o tobie.pisz. bardzo mnie wciaga twoja historia, prawiczka :classic_cool:

Gość Kobiety co wy
Nie jestem prawiczkiem i nie wierzę w coś takiego jak prawictwo chyba że z własnego wyboru nie może być że koles nie może znaleźć laski. Znam jednego gostka krzywy ryj. Karzel niezbyt inteligentny i co ma laskę więc o czym my gadamy. To tu na kafe coś się utarło że jak facet bluzga laski to prawiczek:-D prawiczkiem można być ale z własnego wyboru.

Gość Kobiety co wy
W tym temacie na pewno jestem nieomylny po prostu sporo widziałem- sporo wiedze;-)