Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka88888888

roznica wieku

Polecane posty

Gość kotka88888888

mam faceta ktory jest ode mnie 15lat starsz.wszyscy sa przeciwni temu zwiazkowi bo mam 15lat i oni mysla ze on mie wykorzystuje...ale tak nie jest ja go kocham i on mie tez...wiec postanowilismy spotykac sie potajemnie..troche zaczna mie to wkurzac co mam robic?

Gość dupa Jasiek
poprostu ci zazdroszczą:P

Gość i bardzo dobrzxe
twoj facet chce cie jako pierwszy wyruchac 🖐️

jeśli to nie jest romans i będzie ze sobą długo, to przekonasz się, że będziesz marzyć o tym, żeby był, 1,5 roku starszy.

Gość Adulaaaaa
Ja jestem w zwiazku w ktorym facet jest o wiele starszy. Na poczatku bylo fajnie ale pozniej zauwazylam ze to nie byl dobry pomysl zeby byc ze starszym bo wiek zaczyna mu doskwierac a ja ozywiac. To jest na tej zasadzie ze ja cos chce bo jeszcze jestem mloda o on nie. Nie moge sie z nim rozstac bo jestesmy po slubie i mamy 2 dzieci. Korzystaj dziewczyno z mlodosci bo pozniej jak sie zwiazesz to za 10 lat bedzie brakowac ci imprez mlodosci i wolnosci. Bedziesz chciala mlodszego od niego. Zastanow sie

Gość troche wyrozumiala......
Gdybys miala dwadziescia kilka lat i faceta o te 15 lat starszego od siebie to pewnie nie bylo by tylu ludzi przeciw Wam nastawionych,no ale Ty jestes jeszcze dzieckiem,a on doroslym facetem wiec sie nie dziw...A tak na marginesie nie wierze w stalosc tego zwiazeku,jestes poprotu za mloda :)