Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feliciana

czy mieliscie ryzykowne zachowania seksualne?

Polecane posty

Gość feliciana

a jesli tak to przyszlo wam do ghlowy zeby zbadac sie na Hiv i inne choroby przenoszone droga pciowa? czy kazecie nowo poznanej osobie z ktora planujecie wspolzycie o zbadanie? w kocnu nie znacie jej przeszlosci seksualnej

Gość maly dyzio
bzykam tylko dziewwice

Gość kurdyanka kataru
A ja zawsze mówię, że jestem dziewicą więc ode mnie nie wymagają 🖐️

a co to jest "ryzykowne zachowanie" chciałem oddać krew zaznaczyłem tak i lipa pytanie brzmi kto oddaje honorowo krew prawiczki i starcy? boję się pomyśleć o konieczności przetoczenia krwi:O pani powiedziała że testy do miesiąca nie reagują życzę zdrowia :D

Teoretycznie każdy seks niesie ryzyko. Przecież WZW mozna sie zarazić HIV, HPV i pewnie wiele innych. Quercus- bardzo "pocieszające" to co piszesz o tym m-cu.. dlatego że ja całkiem niedawno miałam podawaną krew :(, ale przecież to musi być tak że ona jest 1mies przechowywaną -robią testy i dopiero podają tak? no inaczej być nie może...

Gość okres inkubacji wirusa
HIV wynosi do pół roku, najczęściej jednak jest wykrywalny w ciągu pierwszego miesiąca, dlatego badanie to powinno się powtórzyć.

a może ktoś określić co jest tym ryzykiem? czy seks w prezerwatywie? czy bez? a pocałunek z osobą której prawie nie znam a może wydaje mi się że znam? raczej nieprędko zgłoszę się oddać krew :O