Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi890

co ja mam zrobić..?

Polecane posty

Gość mimi890

Hej, moze opisze wszystko od poczatku. Dostalam propozycję wyjazdu na stypendium - wymianę studencką za granicę. Moga jechac 3 osoby , bylabym to ja i 2 moich kolegow. Wynajelibysmy mieszkanie na czas wymiany (3 miesiace). Powiedzialam o tym mojemu chlopakowi. On tak nie lubi jednego z moich kolegow, z ktorym wlasnie jade ze jasno dal mi do zrozumienia ze jesli pojade z nim to miedzy nami koniec. A wszystko przez to, ze on uwaza ze chce mnie poderwac itp. Co mam robić???? Jechac czy zostac...

Gość wefsdf
a czy to stydpenidum tobie cos naprawde moze dac i jest szansa czy tylko od takim sobie wyjazdem? jezeli jest szansa to jedz, zwiazek raczej nie przetrwa, ale to nic nadzwyczajnego

Gość mimi890
wszyscy zapewniaja, ze to duzo da, potem mozna dalej starac sie o lepsza uczelnie, na pewno inaczej patrza jak widza ze byles na wymianie, w koncu nie kazdy ma taka mozliwosc... Ale ja jestem z nim juz prawie 2 lata!!! :( I nie mam nic wspolnego z moim kolega, tylko sie przyjaznimy.

Gość no ciekawe
no ciekawe czy on by sie przejoł toba tak strasznie

Gość Gntamągtm
Wiesz co,coś ci powiem gdybyś go kochała to byś sie nie zastanawiała...

Gość wefsdf
wiec jedz, musisz dbac o swoja przyszłosc. ona nie musi łaczyc z twoim chlapakiem

Gość mimi890
czyli ... gdybym go kochala to nie zastanawialabym sie i mam zostac? Ja go kocham, to nie ulega wątpliwości. Swojego przyjaciela naprawde traktuje jako przyjaciela i nic wiecej. Ale moj chlopak mowi ze mu nie wierzy . Że jesli wybiore mieszkanie z nim przez 3 miesiace to ... wiadomo. Że on widzi ze caly czas chodzi niby za mna ze chce na piwo wychodzic... No ale chyba przyjaciele nieraz spotykaja sie prawda? Czy ja az tak zle robie? :(

Gość ffgfg22
dziewczyno jedź mówie powaznie i na serio. Jezeli jest odpowiedzialnym facetem i dba o Ciebie a nie egoistą zapatrzonym w siebie to zrozumie. JEDŹ! Sraj na niego ;]

Gość mimi890
ta, "sraj na niego" ? moze bez przesady

Gość Gntamągtm
Zrobisz jak zechcesz... Wybór należy do Ciebie. Ciekawej jak byś sie czuła gdyby on dostał np prace za granicą i mieszkał jakiś tam czas z inną dziewczyną co? Przykro by Ci było. A nie możesz np mieszkać z koleżankami albo sama?

Gość mimi890
nawet gdybym miala mieszkac sama to i tak by myslal ze caly czas sie bede z nim spotykac! eh.