Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsunami choinkowe

Czy powinnam się martwić ?

Polecane posty

Gość fixgaa22
ale ja nie mowie ze impreza ma byc kara. niech sie dziewczyna rozerwie, choc na chwile przestanie mylec o tym wszystkim, zrelaksuje. po co siedziec w domu i zachodzic w glowe co powiedziec albo jaka bielizna zalozyc zeby bylo super. niech sie odstresuje a reszta wieczorku z mezem bedzie na pewno owocniejsza i sympatyczniejsza :D

Gość tabascooo
Oczywiście masz rację w takim kontekście jak najbardziej :) Ja to odebrałam na zasadzie "idź pokaż, a co niech sobie nie myśli" a to bzdura. Jak jest z Tobą szczęśliwy niech tak będzie dalej. Tylko tyle chciałam powiedzieć a nie, że masz siedzieć jak piesek.

Gość ciekaweeee
Nie widać mnie czy co? :) CO Z WYJAZDEM NA SZKOLENIE?

Gość tabascooo
Chyba nie ten temat :) Z tego co kojarzę tam chyba była panna z dzieckiem i jeszcze coś z matką ? Chyba coś takiego o ile dobrze pamiętam :)

Gość ciekaweeee
UPS połączyłam dwa tematy ze sobą co za faux pas :)

Gość tsunami choinkowe
Teraz znowu przez Was mam tsunami z mózgu :) Może i faktycznie pojechałabym tylko na jakąś 1-2 godzinki na samą kolację Ale naprawdę zaczyna mnie przerażać pogoda za oknem :o Śnieg sypie jak głupi :)

Gość tabascooo
Tsunami powiem Ci tam masz ochotę - jedź a jak nie pojedziesz tez się nic nie stanie. Chciałam CI tylko powiedzieć, żebyś aż tak się nie przejmowała i nie dopowiadała sobie rzeczy. Bo to rodzi problemy tylko. Nie warto stawiać świata na głowie a problemy najlepiej rozwiązywać na chłodno bez emocji bo to zły doradca. A ja coś czuje, że będziesz się śmiała jak ja a to Was wzmocni. Ale oczywiście obserwuj.

Gość ciekaweeee
mądrze mówisz tabascooo :) właśnie te rozwiązywanie problemów na zimno chciałabym opanować bo jestem chyba na najniższym levelu :)

Gość tabascooo
Ja w tej sytuacji ze stłuczką robiłam tak. Odstresowałam się nie wiem tu każdy ma inaczej ja muzyka, kąpiel. A potem z czystym umysłem siadałam i myślałam. O tym co mówi i jak się zachowuje o tym czy słowa są czynami poparte co mogło się zdarzyć między nami, że taki milczący. Albo sprzątałam rozładowałam nerwy na odkurzaczu :) I to pomogło on tez wtedy był nerwowy wiesz nerwy na nerwy i awantura gotowa. W sumie to zrobiłabym zdradę z pożyczki. Myśl nad faktami to zrobił to powiedział nigdy sobie nie dopowiadaj i nie gdybaj jak nie wiesz bo to do niczego nie prowadzi. Jak nie masz pewności zaczekaj i podglądaj dalej. Czasem jedna sytuacja jak moja w sklepie wszystko wyjaśnia.

Gość ciekaweeee
tak, tak tylko najgorzej sobie właśnie "nie dopowiadać" i jeszcze te myśli - "co on teraz robi", " może jest z nią", "czemu nie zadzwoni" chwilę później "czemu nie odbiera" - gonitwa myśli, chyba jestem w tym najlepsza :(

Gość tabascooo
No widzisz i po co kochana robić coś z niczego ? Masz takiego faceta z którym ciężko się rozmawia, rozumiem, że to Cie męczy. Ale szczerze wiele z moich koleżanek tak ma. Jedna nawet mawia "Małżeństwo to tak: albo jest super albo nie wiadomo o co chodzi" bo nie chce z nią mąż gadać:) To samo związek. Nie znaczy to, że Cie nie kocha, że za raz ma inną, że go nie obchodzisz. Może to oznaczać tysiące rzeczy o których nawet nie wiesz a jemu ciążą. Oczywiście go nie bronie jak czujesz, że coś nie tak pytaj, domagaj się odpowiedzi masz do tego prawo.

Gość ciekaweeee
albo jest super albo nie wiadomo o co chodzi święte słowa!

ale fajnie sie czyta ten topik ! pierwszy raz mam przyjemnosc z tak fajnymi ,kulturalnymi osobami (mam na mysli ten portal) seredcznie pozdrawiam wszystkich i zycze duzo szczescia autorce topiku !

O , tsunami.... Napiłem sie nieco i miałem problem, ze znalezieniem topiku! ... Ale ktoś napisał newsa i już jestem w temacie! :) ... Mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku?

Gość fixgaa22
no tsunami ciekawe co teraz robi :) udanego wieczoru gdziekolwiek sie bawisz. daj nam jeszcze znac co slychac bo tu rzeczywiscie fajnie sie gada :)

Gość ciekaweeeeeeeee
ja czuję że autorka nie poszła na imprezę :) ciekawe jak weekend im minie...

Witam moi Mili :) To ja dotąd pomarańczowa tsunami :classic_cool: Na imprezę jednak poszłam :) Namówili mnie współpracownicy :) Śnieg odpuścił, atmosfera w pracy z chwili na chwilę robiła się luźniejsza. Zatelefonowałam do męża, że jednak wybieram się na to spotkanie z przyjaciółmi z pracy i będę trochę później niż zwykle. On zachwycony nie był, ale powiedział, jak tak to "spoko" Na balandze - > Było rewelacyjnie :D Pyszne jedzonko, fajna muzyka. Okazja do zwykłych rozmów i przede wszystkim nie o pracy. BA ! nawet tańce były :) :) Fajnie się rozerwałam i uśmiałam do łez :D Wracam do domu... a tu pusto :(

Serce mi zamarło.... Więc wyciągam komórę i dzwonię do mojego. A On bidulek wychodzi od sąsiadów z naprzeciwka, z ich dzieckiem na plecach, a sąsiad mówi, że razem naprawiali jakiś kranik od pralki , że wypili po tym po 2 piwka i żebym się nie gniewała, bo sam sobie nie mógł dać rady :D :D A mój na to, że kolacja odwołana bo najadł się placków kartoflanych u Gośki i Roberta, i że zaraz pęknie. I masz babo placek :D

Gość fixgaa22
no i super, Ty rozluzniona, facet samotny nie byl. cos czuje ze bedzie miedzy Wami wszystko ok. pozdrawiam :) ps. bede tu jeszcze zaglac :D

Gość ciekaweeeeeeeee
ooo matko to mi serce zamarło jak przeczytałam "Wracam do domu... a tu pusto " ufff dobrze że to chwilowe było :)

Gość antek_partyzant
oj, tsunami... dawkujesz nam tu emocje, podwyższasz napięcie ;) ale wyszło nieźle, powodzenia dalej !

Gość ciekaweeee
Tsunami gdzie jesteś? Gadaj tu szybciutko jak weekend minął!! :)

Gość kooooalaaaa
i co tam z tymi Twoimi zmartwieniami tsunami???

Jestem :) Jestem :) Weekend minął w miarę normalnie. Zachowanie Męża -> bez zarzutu. W sobotę byliśy u znajomych na takiej małej kawce. Na niej przez przypadek dowiedziałam się o czymś co postawiło mi włosy w pionie. Nie dotyczy to mojego Pana, ale Jego miejsca pracy. NIestety nie mogę napisać NIC więcej, bo świat jest mały,internet ogólnie dostępny, a sytuacja dość nietypowa ;) ALE oczy mam nadal SZEROKO otwarte :D

Hej to znowu ja 🖐️ Chciałam tylko napisać, że NIGDY -> PRZENIGDY nie należy lekceważyć tzw. kobiecej intuicji. Czułam w kościach, że ONA "ma parcie" na chłopa ( ! ) Wyobraźcie sobie, że ta tzw. Halinka umawia się z najlepszym przyjacielem męża z pracy ! Omotała gościa choć jest miesiąc po rozwodzie, KTÓRY PO ROZWODZIE powiedział mojemu Mężowi - " nigdy więcej bab ! " Ma siłę przebicia Halyna ? CO ?