Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy dostane prace???

Oto moje wyksztalcenie i doswiadczenie!!! I moja kiepska praca!

Polecane posty

Technik ekonomista Technik handlowiec Technik administracji Licencjat: kulturoznawstwa magister: historii sztuki podyplomowe: marketing i zarządzanie Doświadczenie: - staż w urzędzie skarbowym - 4 miesiące - staż w urzędzie pracy - 1 rok - pół roku pracy na umowe zlecenie jako sekretarka w kancelarii(byłam tam w zastępstwie za kobiete która była na macierzyńskim) Pół roku jako recepcjonistka w hotelu. Potem hotel został zamknięty i znów bez pracy, w tym samy czasie pracowałam na pół etatu w banku ale potem musiałam odejsc. No i jeszcze 7 miesięcy jako rejestratorka medyczna tylko że też byłam w zastępstwie. Teraz pracuje w wedlu i szukam pracy która do mnie pasuje. Mam świetne wykształcenie a pracuje jak osoba po szkole podstawowej.

Gość HMS..KL...Petard
magister: historii sztuki podyplomowe: marketing i zarządzanie Masz najgorsze z możliwych wykształcenie. Czym chciałeś zarządzać?

Gość ccccccccceeeedddd
ja skonczylam anglistyke , ale w miejscu gdzie mieszkam nie ma etatow w szkole - chcialam byc nauczycielka.. w szkolach jezykowych nie chca mnie przyjac bo musialabym zalozyc wlasna dzialaosc gospodarcza na ktora mnie nie stac. i nic innego nie umiem robi ani nie stac mnie na dlasze ksztlacenie wiec chodze po ludziach i na czarno daje korki zeby przezyc. co ty na to? porażka zupelna... depresja i w ogole.

Gość hwdpxx
może sklep z antykami załóż

Ale mam trzy tytuły technika. Mam też doświadczenie zawodowe, dałabym sobie świetnie rade w biurze. Ze stażów mam bardzo dobre opinie. "Że jestem pracowita oraz że sumiennie wykonuje swoje obowiązki", znam też dwa języki obce, więc problemów z szukaniem lepszej pracy chyba nie powinnam miec. Może zrobię sobie kurs agenta ubezpieczeniowego?

Gość ccccccccceeeedddd
ej a ty skoro masz kulturoznawstwo moze w turystyce bys cos mogla sie zakręcic. np zrob sobie kurs pilota wycieczek i hejda. przynajmniejod czasu do czasu cos zarobisz i przygode przezyjesz.. ja bym tak chciala ale mam chorobe lokomocyjna :(

Gość agusia z wawy
to jest dobre wykształcenie? raczej wszystko i nic konkretnego

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa
ja jestem magistrem prawa bez aplikacji a pracuje jako ksiegowa w duzej miedzynarodowej firmie oczywiscie kurs ksiegowosci roczny zrobiłąm - firma opłaciła a w tym czasie pracowalam w HR'rze więc wykształcenie - wykształceniem najważniejsze jest przekwalifikowanie moja mam byla pielegniarka pracowala za marne grosze przez 20 lat, zrobila sporo kursow medycznych i jest kims na stare late

Gość HMS..KL...Petard
"Mam też doświadczenie zawodowe," Nie masz praktycznie żadnego

Gość miś koalla mądralla
Czy dostane prace???w jakim mieście tej pracy szukasz?