Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markimark

Wróżenie

Polecane posty

Siedzę tu tydzień, eee, no nie - 11 dni już! ... Ale nie zauważyłem takiego tematu. A do starych nie chce mi się sięgać.... Ciekaw jestem co sądzicie o wizycie u wróżki? Ja sam jakieś pół roku temu zostałem "poddany" wróżeniu - karty... numery i coś tam jeszcze... Trafiłem tam nieco przypadkowo, na dodatek nie musiałem płacić, choć oczywiście zainteresowałem się treścią wróżb... Jest coś w tym?

Gość bla blaaaa bla bnla
ja byłam 2 lata temu

No dobrze, byłaś... Ale jakie są twoje odczucia? Zanim doszło do "wyroku" dużo o sobie opowiadałaś? Wróżka sama z siebie coś ci powiedziała ciekawego, czy "pomogłaś" jej? Jak dziś na to patrzysz?

Gość bla blaaaa bla bnla
ona o nic nie pytała, nie sorry zapytała czy jestem panna czy mężatką, opowiedziała mi dużo o mojej aktualnej sytuacji i to nie jakieś ogólniki tylko konkrety, powiedziała o przyszłości i pewne rzeczy się sprawdziły, wybieram się do niej wkrótce znowu :)

Mnie wgięło, bo powiedziała mi poza pierdołami dwie rzeczy - w tym jedną z przeszłości, którą trudno byłoby wywnioskować na podstawie tego, co jej wcześniej powiedziałem. No i też jedną odnośnie przyszłości. Która może być dość groźna. A jeśli ta pierwsza okazała sie prawdziwa (bo tak było) to jednak wzbudziło moje zastanowienie odnośnie tej co do przyszłości. I zastanawiam się jak to ugryźć?

Gość Vampira 666
Doskonale znam znaczenie kart tartak przez kilka lat się tym interesowalam.I wiesz co to jedna wielką sciema .Nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości.Zajmij sie czymś poważniejszym.

Gość blaaa bla blaaa
nie wiem, ja bym poszła jeszcze raz na twoim miejscu ;)

Gość Vampira 666
Kiedys przypadkowo wlaczylam program w telewizji gdzie jakas wróżka się produkowała a jakaś kobicina pytala się czy zięć zdradza córkę a ona powiedziała że tak ! Jak można rozbijać życie innym ludziom .

"jakaś kobicina pytala się czy zięć zdradza córkę a ona powiedziała że tak" Wiesz, ja chciałbym jednak poszukać różnic w takich przepowiedniach od tego, co wróżka mi powiedziała. Nie mówię, że bezkrytycznie w to wierzę. Ale mówię - ona z przeszłości znała (?) pewien fakt z mojego życia, którego najzwyczajniej znac nie mogła... A powiedziała mi. Czy to tylko zręczność i wyczucie?

Gość Vampira 666
Te bzdury które tu piszecie porownalabym do znaczenia odwrócone karty?księżyca ha ha Czesc !

Gość gość
Szukasz kogoś kto będzie w stanie pomóc ci w twoich problemach? Sprawdź na: www.pokrewnedusze.pl/wrozka19.htm. Wróżka Magdalena na pewno będzie w stanie coś poradzić.