Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aborg

zwiększenie laktacji

Polecane posty

potrzebuję dobrej rady : czuję , że mam mniej pokarmu . Na razie 4 -miesięczny synek sygnalizuje to tym , że częściej chce być przystawiony do piersi , złości się przy karmieniu . Najada się , ale dopiero po podaniu 2 piersi. pomóżcie bo chcę karmić jak najdłużej pozdrawiam

Gość agnieszkaaaaa4455
to nie mniej pokarmu, tylko skok rozwojowy pewnie, przystawiajcie jak najczęściej to piersi zakumają, żeby produkować więcej mleka, nie dokarmiajcie i nie oszukujcie smoczkiem to będzie ok

Zgadzam sie z przedmówczynią,moja mała ma pól roku i teraz jest wszystko ok karmie tylko cycem i mialam podobny problem,pij herbatke na laktacje mi to pomogło,i jak najczesciej przystawiaj,moze tez byc ze pokarm sie normuje ale nie dokarmiaj!!chyba ze malo przybiera,ale walcz i nie poddawaj sie;)

Royal niekoniecznie w 5-6 tyg zdarza sie kryzys laktacyjny przystawiaj jak najczesciej i odciagaj mozesz pobudzac systemem 7-5-3 powinno pomoc:) a do autorki kochana nic ci nie zanika to normalne ze maluch chce mleka z obu piersi i dawaj mu z obu produkcja sie zwiekszy napewno :) kazde dziecko w koncu zaczyna wolac mleka z dwoch piersi to naprawde normalne:) ja karmilam (i podkarmiam ) blizniaki tez jedza z dwoch z tym ze ja moge dac tylko z jednej kazdemu bo ta druga jak sie rozumie samo przez sie jest dla drugiego i niestety teraz juz sa na mm a piers podaje jak maja ochote sobie possac:) co wyciagna jest ich.Maja 3 mce chcialam karmic do 6 mca ,ale blizniaki mnie przerosly w tej kwestii i bardzo zaluje..poki cos mam to im dam tyle moge zrobic.