Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bidulka Jasnowłosa

straciłam pracę :-(

Polecane posty

Gość Bidulka Jasnowłosa

Po 2 latach mnie zwolnili. Robią cięcie kosztów. Ta praca była częścią mnie, sprawdzałam się w niej, czułam się potrzebna, codziennie harowałam jak wół, nie popelniałam błędów. Najgorsze jest jednak to, że związałam się z ludzmi tam, pokochałam ich, pomagalismy sobie i bylismy za sobą. To były piekne 2 lata i przyszedł czas gdy Dyrektor odszedł a na jego miejsce wszedł ktos kto zamącił ten spokoj, odebrał mi to co kochałam.

Gość brzydzia30 w pomaranczy
zwolnili cie za porozumieniem stron? wspolczuje:(

Gość fąfafine
popłakałam sie ze wzruszenia ..........hehehe

Gość Bidulka Jasnowłosa
ja chcę tylko napisać ze mi żal, czułam ze robie w tej pracy cos dobrego dla innych, lacznie z ratowaniem zdrowia i zycia. To bylo niesamowite. Za porozumieniem stron.

Gość Koleś123
no i po co było to harowanie jak wół ? ty zapierdalałaś jak głupia naiwna a oni kopnęli cię w dupę,wyrzucili jak zużytą prezerwatywę.Zatem zapytam: Czy warto było tyrać tak ?

Gość Bidulka Jasnowłosa
codziennie rano modliliśmy sie trzymając za ręce , to było wspaniałe wzniosłe przeżycie , pomagalismy sobie duchowo, finansowo i seksualnie

Gość przykro miiii
po co się zgodziłaś na porozumienie stron? straciłaś szansę za wydobycie kasy od szefa za niewłaściwe zwolnienie, zawsze znajdzie się powód, żeby wyciągnąć kasę dla siebie

Płacili? tak to ok :) taka umowa :D demokracja :classic_cool: a Ty chciałabyś być z kimś kto Cię nie chce???:O

Gość Bidulka Jasnowłosa
problem polega na tym ze z mezem rozpoczelismy starania o dziecko i teraz moge sie pozegnac rowniez z tym marzeniem, bo nawet jesli znajde nowa prace to wiecie - zaczyna sie od 0, od 0 budowanie wiezi zaufania, czekanie na kolejna umowe. Ech szkoda slow. Po prostu nie radze sobie dzis. Chcialam o tym napisac tak anonimowo, moze poczuje sie troche lepiej, przestane plakac i sie zloscic na zmiane.

Gość miś koalla mądralla
a teraz powinno paść sakramentalne pytanie: "i co Ty teraz zrobisz?"

Gość miś koalla mądralla
2lata w jednej firmie to nie jest tak calkiem zle

Gość Bidulka Jasnowłosa
nie wiem co teraz zrobie, narazie jestem w "lekkim" szoku, poniewaz jeszcze oficjalnie nie bylo wreczone wypowiedzenie tylko rozmowa o tym to jutro mam kolejna rozmowe z dyrektorem

Gość Bidulka Jasnowłosa
bede pewnie szukac czegos, mam juz spore doswiadczenie, tylko kurwa nie ma pracy:-( jest ciezko

Gość Bidulka Jasnowłosa
a moze zadam slynne pytanie kafeterian:) "ma ktoś tak?":)))

Gość Koleś123
powiem,że ci współczuję ale twój problem to błahostka bo ludzie mają w życiu większe problemy np.nieuleczalną chorobę a na to już lekarstwa nie ma,więc ciesz się życiem i nie przejmuj się byle czym,napij się dziś winka,pokochaj się z mężem,ciesz się każdym dniem,każdą chwilą.Optymizm,optymizm i jeszcze raz optymizm !!!

Gość ciezarnakrk
jak pomagalas seksualnie i komu z kim? odp

no to polecam chorobę :D 6mscy na L4 i w tym czasie ciąża :) nie mogą zwolnić :classic_cool: później pół roku macierzyńskiego :) ew wychowawczy do czwartego roku życia dziecka ;) baw się życiem, bo inni będą bawili się Tobą :classic_cool: ja jutro nie poszedłbym do pracy po takiej rozmowie :)

Gość nie chhcee mi sie logowac
mojego faceta zwolnili dyscyplinarnie po 11latach ale sie odwolala ta praca to tez cale jego zycie

Gość Bidulka Jasnowłosa
niby nie moga zwolnic w trakcie ciazy i na macierzynskim ale moga tuz po, jesli nie masz dobrej pozycji zawodowej. Ale dzieki to byly bardzo budujace slowa - moze powinnam zaczac tak do tego podchodzic

hehe jeśli dziś z Tobą rozmawiał to mogłaś się załamać(płaczesz) idź jutro do lekarza powiedz że nie mogłaś ostatnio spać jeść nie chce Ci się żyć i jesteś załamana - depresja może ten dyrektor równy chłop zamiast wręczyć Tobie dziś wypowiedzenie otworzył przed Tobą furtkę i pozwolił na działanie zgodne z prawem :classic_cool: abyś mogła ułożyć sobie życie wg powyższego planu :)

Gość Bidulka Jasnowłosa
nie bede sie zdradzac o co poszlo bo bym musiala powiedziec gdzie pracuje i na jakim stanowisku bo na tym stanowisku to jest wazne i Dyr powiedzial ze to jest ciezka sytuacja. Ale pewnie mnie wyleje.

Gość miś koalla mądralla
tak, ktoś też tak ma... Nie poraz pierwszy. A Ty straciłaś już kiedyś pracę?

no ta. dyr kombinuje żeby sytuacja była ciężka dla ciebie a nie dla niego. powiem ci w tajemnicy że właśnie za to mu płacą

Gość miś koalla mądralla
czas spać. T też nie zarywaj nocy. Nie warto się martwić, nawet jak Cię mają zwolnić. dobranoc:)zajrzę jutro :)

Gość :(((((((((((((((
...współczuję