Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _o_dobrym_serduszku_1988_

Czy dać mu szansę?? doradźcie!!proszę..!

Polecane posty

hej, mój problem polega czy dać szanse chłopakowi na którym zależy mi?? Już wyjaśniam, tak wiwlkim skrócie.. Otóż znamy się od maja tam tego roku, od lipca zostaliśmy parą ale nie wyszło nam, często się kłócliliśmy i postanowiliśmy się rozstać, on wtedy też stwierdził że nie wie czy mu na mnie zależy.. Jednak cały czas mieliśmy kontakt ze sobą, jednak z dobre 3 miesiące się nie widzieliśmy.. on teraz chciałby spróbować ze mną jeszcze raz, bo twierdzi że jeśli nie spróbuje to będzie tego żałował.. spotykamy się prawie co tydzień, nasze relację poprawiły się, piszemy praktycznie dzień w dzień, spędziliśmy razem pierwszę Święto Bożego Narodzenia i Sylwestra.. i ja teraz nie wiem co mam zrobić??dać mu tą szanse?? mam obawy że znów po jakimś czasie odwidzi mu się, dodam że jest to facet po przejściach, dziewczyna zostawiła do twierdząc że go nie kocha i tłumaczy to tak że ciężko jest mu się tak normalnie zakochać.. ja też jestem po przejściach ale wiem że zależy mi na nim, a czy to jest miłość to czas pokaże.. nie wiem co mam myśleć.. może Wy mi coś pomożecie??!!

wypowie się ktoś???

proszę o jakieś rady..:(

moze zapytam Cie tak: - czujesz sie na tyle psychicznie silna , by podniesc sie gdyby sie nie udalo tym razem ? Zastanow sie dobrze zanim mi odpowiesz :-D

właśnie nie wiem ale zależy mi na nim, układa się nam teraz dobrze w sumie, nie jesteśmy razem ale daliśmy sobie czas na zbudownie czegoś fajnego.. zmienił się dla mnie, widzę to, piszę pierwszym, chce się spotykać itd.. ale boję się kolejego rozczarowania, żebym znów nie cierpiała:(

napiszę ktoś mi coś??

Gość fsdjfbsdj
to ze go dzieczywna zostawiła nie stanowi dla niego usprawiedliwienia. moze cos kreci na boku

ale co niby ma kręcić na boku?? jak spotyka się ze mną...

Gość fsdjfbsdj
moze psotykał sie jak nie byliscie razem. tam mu niewypiało wiec worcił

Gość rjgrnhenjr
Nie dawaj, bawił się, nie chciał Cię a teraz w łache przychodzi. To bezcenne, facet który chce wrócić, a Ty kopisz go w dupe. Dajesz mu nadzieje a potem wypad. Skoro nie zależalo mu wczesniej to myślisz, ze teraz zalezy? Nie badz naiwna Pozdrawiam:-)

nie kręcił wcześniej z żadną, wiem bo mamy wspólnych znajomych... ale słychaj Bóg kazał wybaczać i każdemu należy się druga szansa..

tym bardziej że zmienił się teraz dla mnie na lepsze..to się liczy też

Gość fsdjfbsdj
z moich doswiadczen wynika ze wszystko wroci do swojej normy (negatywnej) ale zrobisz jak zachcesz.

ehhhh właśnie nie wiem co mam zrobić...

Gość fsdjfbsdj
moim zdaniem sie nie ułozy, ale to jest tylkomoje zdanie

Gość wroc do niego
Nam sie udalo :)

Gość jklmnm
nadal kocha tamtą ,nie ma nic gorszego jak zostac pocieszycielką brrr daj sobie spokój,facet powinien szalec za kobietą a nie rano mu zależy wieczorem ma wątpy ,w poniedziałek kocha ,w środę się waha

czyli poczekać aż on będzie się starał??

Gość fcbvc
kochana na swiecie sa miliony osob ktore przezyly zawod miłosny. i co z tego ? nic. bledem jest to ze jego zachowanie odnosszi do tego ze mu dziewczyna powiedziała ze go nie kocha.

Serduszko -widze, ze miotasz sie drugi juz dzien z problemem :-D Celowo zadalam Ci pytanie , czy masz sile sie w razie czego podniesc z drugiego fiaska. Jesli dasz rade , nie wpadniesz w depresje ja bym pozwolila na spokojny rozwoj sytuacji. Czasem czlowiek musi dojrzec do pewnych staran, zobaczyc co jest wazne, na czym mu zalezy i podjac na nowo starania. Moze zrob tak- obserwuj, wymagaj i nie spiesz sie z zaangazowaniem. Dawkuj po trochu swoje uczucie. Kazdemu nalezy sie druga szansa, o ile osoba , o ktora sie stara , daje mu takowa.

Eleeene dziękuję, masz rację poczekam i zobaczę co będzie dalej.. poobserwuje i w ogóle, ja też tak myślę że każdemu należy się druga szansa, tym bardziej że zminił się na lepsze, wczoraj nawet pokazał że jest zazdrosny o mnie..

badz czujna i obserwujaca.Jak juz bedziesz go pewna -zycze milosci przez duze M .

dziękuję:*

chciałby się ktoś jeszcze wypowiedzieć??