Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Pomóżcie mi urządzić moje przyszłe mieszkanie?

Polecane posty

Dokładnie interesuje mnie jedno. Mieszkanie 4pokojowe. Kuchnia Łazienka Ubikacja Przedpokój Pokój dzienny Pokój sypialniany Pokój biblioteczno-biurowy Pokój na wszelki wypadek Kuchnia byłby - zlewozmywak - kuchenka (chyba lepsza ta na prąd) - meble kuchenne - kafelki - ława i narożnik ale reszta to nie wiem. Pokój biblioteczno-biurowy. Już mówię, byłby jeden komputer stacjonarny drugi laptop. byłby telewizor, skiążki, płyty dvd, odtwarzasz dvd, a dalej nie wiem. Oczywiście byłyby też parkiet. Przyszła notariusz i psycholog nie może miec byle czego.

Gość kawałek drewna
Jesteś kobietą?

Gość sex and sex
hiszpanin masz fantazje :D

To nie jest fantazja :) już wkrótce :) będę miał lepsze życie. Będę mieszkac w Krakowie albo w Warszawie wśród wyższych sfer:)

Gość Jołka elo
to jak juz zdobedziesz wyksztalcenie kupisz sobie uslugi architekta 🖐️

Gość tzipka&tzytzki
w zeszłym roku się chwaliłes, ze jesteś na stazu wyjebali cię czy jak? kiedy jkedziesz do meksyku? miałes miec posade za 20 tys wujek ci miał załatwić

hiszpan widze ze masz niskie poczucie swojej wartosci i żyjesz marzeniami ;) Wczoraj założyłes tez temat w stylu -niedługo bede miał...Hehehe w sumie to dobrze bo za marzenia sie nie płaci a jakże kolorowy jest z nimi świat ;)

Tak wróżka w nocy na tvnie kazała. Powtarzac afirmacje :) w tym tygodniu nawet dzwoniłem do jednej z nich :)

Gość kurkanagrilu
jak aspirujesz do wyższych sfer to koniecznie musisz wynając architekta z nazwiskiem::)

Gość rasta_girl
No wiesz, jak nie możesz mieć byle czego to może najlepiej byłoby zatrudnić jakąś firmę, która Ci urządzi mieszkanie z gustem i pomysłem. Jakbyś szukał dobrej firmy możesz śmiało zgłosić się do n-design oni mają super pomysły, moim zdaniem spodoba ci się to, co dla ciebie przygotują.

Gość call_on_me
oj nie koniecznie musisz zatrudniać projektanta wnętrz, sam sobie też myślę doskonale dasz radę. Tylko musisz się nieco dokształcić. Żeby wiedzieć co i jak zrobić, jakie materiały wybrać etc. Jak masz sporo pytań i wątpliwości, wejdź sobie na stronę serwisu dom.eu tam znajdziesz odpowiedź na większość swoich pytań, a jak jakiejś nie będzie możesz je zadać w specjalnej zakładce zapytania :)