Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaak

pytanie do dziewczyn o loda

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaak

czy jak ssiecie waszym facetom to tez czujecie slodkawy smak sluzu? nie brzydzi was to? bo ja jakos nie moge sie przekonac :S

Gość qpwoei
każdy chce soku z kroku :)

Gość MIMI123321
Fajnym rozwiazaniem jest mietowy cukierek w ustach - wtedy kompletnie nic nie czuc a i wasz facet bedzie zachwycony tym uczuciem chlodu;) Wyprobowane wiec polecam.

Pomysl z cukierkiem mnie zaciekawil, nie probowalam tak... tylko zeby potem go nie polknac bo moze byc problem :D

Gość Gumowy Joe
Nie polecam cukierka podczas robienia loda. Jedna taka miala tofi w buzi podczas ssania i ''buzka'' w moim kutasie sie posklejala, przez co mialem problem z oddawaniem moczu :-(

Nie jestem osobą skłonną do poświęceń i gdyby mnie to w jakikolwiek sposób brzydziło żadnego loda bym nie robiła.

Gość MIMI123321
Nie mowie o cukierku ktory ma w sobie jakies nadzienie - tylko o zwyklym mietowym który niczego nigdzie nie zakleja itd;) Najpierw mozna troche possac go w ustach a pozniej trzymac go w policzku:) To daje poczucie chlodu i mojemu mezczyznie bardzo to odpowiadalo:) To w sumie nie jest nic nowego - duzo bylo o tym na forach. Ja sprobowalam z cukierkiem ze wzgledu na dodtakowe doznania chlopaka ale fakt jest taki ze majac cukierka mietowego nie czuje sie tak smaku spermy. Wiec to dobra rada dla tych ktorzy tego smaku nie lubia:)

Gość myślę że ...
ten "śluz" jest najsmaczniejszy tylko szkoda że go tak mało :)

Gość myślę że ...
najlepiej z miętowym tic tac iem