Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenconiewie

życzenia od ex

Polecane posty

Gość tenconiewie

Witam, kilka lat temu rozstaliśmy się zdziewczyną po długoletnim związku i ona od razu weszła w inny związek. na poczatku próbowałem walczyć, ale po jej olewaniu mnie dałęmsobie spokój. Pisze do mnie z okazji imienin, świąt. teraz dostałem życzenia, żeby ciepło i miłość narodziła się w nas do osób, które są nam bliskie. Wszystko było z małej litery, tzn, święta i nowy rok, tylko jej inicjał był z dużej. Jakoś żle odebrałem te życzenia. Po co napisała, nie utrzymujemy kontaktu. Co myślicie?

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
mysli o tobie ciepło, raczej cos chce

Gość tenconiewie
Co? Podręczyć mnie?Zobaczyć czy mi przeszło? Pochwalić się ile ma dzieci? ile schudła, przytyła?

a ma rodzinę?.

myślę ze nie podreczyć, chyba ma sentyment bo wysyła zyczenia, ja kiedyś jak chciałam by mój już były mąż zwróciłam na mnie uwage tez wysyłałam mu zyczenia kilka lat z rzedu, zalezało mi na nim, potem był moim mężem, ja zawsze starałam się, ale on niestsyy mnie zdradził, wiec moze sie zmieniła/ to było kilka lat temu jak mówisz, to juz jest zupełnie inna osoba moze jest juz inna, lepsza?

Ja jeszcze nie jestem na etapie otrzymywania życzeń od byłej. Ona za wszelką cenę chciała (i zrobiła to) uciąć kontakty - mimo, że nic złego nie zrobiłem... Cały czas jest jeszcze możliwość powrotu, ale minie jeszcze trochę czasu i nie wiem co będzie dalej. Nie wiem ile mam jeszcze wytrzymywać... Nie wiem oczywiście jak wszystko się potoczy, ale na pewno jeśli to wszystko minie to będę ją ignorował w takiej sytuacji o jakiej piszesz.

Gość Karlinka xXx
ja wysylam zyczenia do wszystkich znajomych , nawet moich bylych i niedoszlych i nie widze w tym nic podejrzanego , po prostu chce byc mila i tyle jesli szukasz drugiego dna , to zapytaj ją o co chodzi? po co ci wysyla zyczenia skoro sobie tego nie zyczysz[a moze zyczysz?]

doszla do wniosku ze ty miales lepszego czlonka niz tamten:-P POWIEC JJE ZE MA SIE BUJAC; TAKICH JAK ONA MASZ DUZO; ZA TO ZE CIE ZOSTAWILA MIEJ SWOJ HONOR; BO CIE ZOSTAWI JAK SIE Z NIA OZENISZ I JAK BEDZIESZ MIAL Z NIA DZIECI; NIE EJST ZDECYDOWANA; napisz jej co kutasa starego ci potrzeba!!! ODCZEPI SIE NAPEWNO!!!

Gość tenconiewie
No nie wiem, te życzenia jak dla mnie są dziwne. Ona już nic o mnie nie wie, życzy żebyśmy obdażali miłością bliskich. Skąd wie, że nie obdarzam. Jaka miła. markimark - tez ją ignoruję, dla mnie to zamknięta przeszłość. Kiedyś bylismy zaręczeni, walczyłem o nią i byc może byłem troche nachalny, ale wtedy wyłączała telefon. Potem przestałem się odzywać. Nie pielęgnuje pamięci o niej i w święta mam od kogo odbierać życzenia. jannifer7878*** - mówisz, że nareszcie połapała się w centymetrach i lepiej wypadłem? I że chciałaby sobie potrzymać?

Gość hOt.swEet.mrauU
Autorku ja Ci moge potrzymać:* mniam:*:*:*

Gość kitkaaaaaa
Ja mam stała zasade i bede sie jej trzymac ... po zerwaniu nie utrzymuje zadnych kontaktów z ex.... na logike po co to? zawsze po rozstaniu jedna ze stron bardziej cierpi a nawet potem jak minie duzo czasu to co .... mam sie spotykac na kawie i opowiadac sobie jak mi czy jemu jest dobra z kims innym? bez sensu..... najlepiej sie odciac i zyc swoim zyciem....

Gość Karlinka xXx
jannifer7878*** - mówisz, że nareszcie połapała się w centymetrach i lepiej wypadłem? I że chciałaby sobie potrzymać? centrymetry kochany to nie wszystko , trzeba tez wiedziec jak te centymetry uzywac

Gość ja tez pozdrawiam mojego ex :)
chuj mnie obchodza twoje zasadzy...jestes tylko głupia cipa dla mnie

Gość tenconiewie
Wciąż się uczę.

mówiliscie cos? bo chyba sie przesłyszałam

Gość tenconiewie
kitkaaaaaa - mam podobna zasadę. Po co komu czyjes nowe życie? Kiedy było mi bardzo źle i smutno i nie mogłem sobie z żalu poradzić pocieszała mnie tylko jedna myśl, że już sie nigdy nie spotkamy, że to już za mną, że już jej nigdy nie będzie w moim życiu.

rzeczywiscie mega głupia cipa z ciebie :)

autor: "tez ją ignoruję, dla mnie to zamknięta przeszłość. Kiedyś bylismy zaręczeni, walczyłem o nią i byc może byłem troche nachalny, ale wtedy wyłączała telefon. Potem przestałem się odzywać. Nie pielęgnuje pamięci o niej i w święta mam od kogo odbierać życzenia" Za wyjątkiem pierwszego zdania - reszta jest tak samo... Hm, wygląda na to, że mamy podobnie.... czemu kobiety takie są? Zaręczyny, miłość, DEKLARACJE, na zawsze, itp .... A potem? Zmiana frontu.... Zmieniają, szukają żeby mieć lepiej, wpadają w gówno i na koniec piszą na kafe jak to im źle.... Ja jeszcze mojej daję czas... Miesiąc, trzy ... ale na logikę patrząc - nie skorzysta z tego... Coś czuję, że musi najpierw dostać po dupie, zreflektuje sie za jakieś 2-3 lata, ale wtedy będzie za późno...

Gość ja tez pozdrawiam ex :)
ja pierdole ale głupi koles

Gość tenconiewie
Nie widzę dla niej żadnego miejsca w swoim życiu, po prostu obcy ludzie. Nawet nie znajomi.

Gość gwoli wyjasnienia...
wiec olej ja i nie rozmyslaj! kiedys miales duzo do powiedzenia...to nagle przestala cie sluchac, wiec niech sobie teraz do obrazu pogada.

- teraz dostałem życzenia, żeby ciepło i miłość narodziła się w nas do osób, które są nam bliskie. Wszystko było z małej litery, tzn, święta i nowy rok, tylko jej inicjał był z dużej. Jakoś żle odebrałem te życzenia. Po co napisała, nie utrzymujemy kontaktu. Co myślicie? Z bliżej nieznanych przyczyn, część kobiet uważa, że faceci ( szczególnie Ci potraktowani kopniakiem) oczekują od kobiet smsowych życzeń świątecznych :-). To chyba kwestia głębszej duchowości występującej u przedstawicielek płci niższej :-). To tylko prymitywna forma kurtuazji, którą bym się nie przejmował. Gdy dostaję coś takiego od takiej kobiety, to odpisuję "dziękuje, nawzajem" i zapominam.

swietnie to napisales, bravo wkurzony!

Gość ja tez pozdrawiam ex :)
ta bravo

to napisz do niego, bo co nam do tego?