Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony:(

Nie mogę znalezć dziewczyny:( Prosze o wsparcie:(

Polecane posty

Witam, mam na imię Adrian, mam problem ze znalezieniem swojej drugiej połówki:(. Chciałbym zacząć od tego,iż mam 18 lat i jestem typem samotnika. Nie chodzę nigdzie na imprezy, rzadko spotykam się ze znajomymi:, moje życie wyglada ciagle tak samo, nic sie nie zmienia. Jestem bardzo zdesperowany, czuje sie niechciany:( Czasami mysle, że to sie juz nie zmieni, mam ochote zakonczyc swoj żywot:(.Nie mam dobrych przyjaciol, z ktorymi moglbym o tym pogadac:( Z upływem czasu czuje sie coraz gorzej:( Dodam,ze nigdy nie mialem jeszcze tak naprawde dziewczyny, dwa razy byłem zauroczony, lecz zostalem zraniony. Nie wiem już co o tym wszystkim myslec.Nie posiadam zadnych nalogow, nie pale, nie pije, jestem kulturalny, jestem bardzo spokojna osoba. Nie raz sobie mysle, ze moze w tym jest problem? Moze teraz dziewczny wola chlopakow ulicy,JP, imprezowiczow, ktorzy co weekend baluja i sie upijaja:/ ?:(.W swoim wygladzie nie widze wiekszych wad, moze po za tym, ze jestem bardziej nabity, oraz tak jak wczesniej wspomnialem, mam kompleks z niskim wzrostem i tym,ze wygladam jak 2 klasista z gim. Prosze o pomoc, co mam robic? Dziekuje z gory wszystkim za udzielone mi wsparcie. Przepraszam za chaotycznosc powyzszego tekstu lecz pisalem to, co tak naprawde myslalem.

Gość dzisiajjjjj
to już nikogo tu nie ma. Podbij swoj topik jutro, za dnia albo wieczorem.

Chce mi sie ruchać kurwy, która da mi dupy ?

Gość TakaaaJednaa
A co w Twoim domniemaniu oznacza stwierdzenie "bardziej nabity" ? Bo nie rozumiem ;)

Mam na mysli to, ze nie jestem chudzielcem,ale tez nie jestem gruby. Poprostu mocno zbudowany;x.

Mam na mysli to, ze nie jestem chudzielcem,ale tez nie jestem gruby. Poprostu mocno zbudowany;x.

Gość Nie wiecie
Nieposzczyku, nie doluj go.. jeszcze jest mlody, niech sie cieszy zyciem

Gość Chłopie, nie pisz na tym forum
jak masz problem, tutaj tylko Cię objadą i wyśmieją, nikt prawie pewnie nie powie dobrego słowa.

Gość Chłopie, nie pisz na tym forum
Moja rada autorze - nie siedź na tym forum tylko próbuj kogoś poznać

Gość Pinki & mózg
skoro już twierdzisz, ze będziesz sam to co masz do stracenia? Nic. Moja rada: zacznij zagadywać, zarywać do dziewczyn, oleje cię jedna, druga i co? Przecież od tego nie umrzesz może po jakimś czasie znajdzie sie taka która na ciebie poleci. Weż sie za jakąś młodą zakompleksioną dziewczynę tzw szarą myszkę.

Mógłby mi ktoś pomóc?:(

Nikt wiecej sie nie wypowie?:/

Gość frutki jkiu
Zagubiony, czym ty sie przejmujesz? jakbys mial 10 lat wiecej to bym zrozumiala, ale masz jeszcze czas na "konczenie ze soba" z samotnosci kto szuka ten znajdzie poszukaj spokojnej, niesmialej dziewczyny, taka doceni ciebie i bedzie tobie i jej dobrze w takim zwiazku

Gość frutki jkiu
nie ty jeden jestes sam :(

Gość frutki jkiu
niektorzy sa zdani na samotnosc, bo nikt ich nie chce :( wiem cos o tym, takie zycie - do dupy, ale trzeba jakos zyc, chociaz dla siebie, a moze tylko wegetowac, z czasem eeehh, bywa ja tez mialam takie stany, bylo bardzo zle, mialam depresje, ktora powracala, wynikala z checi, a moze i narzucanego schematu akceptacji srodowiskowej jak czlowiek sobie za bardzo do siebie bierze i przejmuje sie to potem jest tylko gorzej, ale z czasem mozna sie przyzwyczaic walczyc nie kazdy potrafi, wiec pozostaje poddac sie - zaakceptowac stan i z nim zyc

Gość hgftgyhjhcxdtyui
do frutki jkiu masz racje , spokojna zrownoważona doceni wszystko

Gość boematy
autorze watku w kazdje chwili moze ci sie trafic kobietka,ja np.trafilem w pracy na kobiete ktorej musze robic minete ,jest moja pracodawczynia,wiec glowa do gory,portki w dol i do dziela hehe

Gość Krzaczko
Poszukaj szarej myszki ? Haha i gdzie ja znajdzie, moze w klubie? Nie zartujmy sobie. Bedziesz ja szukal do konca zycia chyba ze masz farta i jest taka w twoim otoczeniu/pracy/szkole/studiach. Niestety, taka prawda. Jesli jestes uczuciowy, masz przesrane. Jesli po prostu musisz sie zaspokoic idz do tego klubu, daj daja wszystkim za darmo, to lepsze niz burdel. Niestety, takie jest juz zycie. Twardo stapasz po ziemi albo narzekasz i zostajesz sam do konca. Albo liczysz na szczescie.

Gość luzer1
haha,ja znam sporo wolnych i co wazne napalonych kobiet,tyle ze nie lubie sie dzielic;)

edit..

Gość Changing direction
Mam 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Próbowałem zaczepiać dziewczyny ale zostałem olany i zrobiła się z tego szopka trochę, toteż zaniechałem tego. Chciałbym znaleźć ułożoną i ładną dziewczynę, nie musi być dziewicą. Mam taką na oku ale najchętniej bym chciał żeby ktoś odwalił za mnie czarną robotę, cały ten proceder podrywu a ja później bym ją tylko kochał.

Gość Ralph39
Do autora: Tak to zawsze jest w tym wieku, nie ma się co przejmować Młode laski lecą na takich pijaczków, bo są głupie. Zawsze tak było. I zawsze później los się odwraca. Za 10 lat Ty będziesz miał wszystko, a oni będą mieli brzuchy, jakąś durną robotę za grosze i wstrętną babę z bachorami w domu. Ja też patrzyłem i zazdrościłem. a teraz, jak patrzę na ich życie, to mi się niedobrze robi. Startuj do dziewczyn bez obaw. Jedna cię odrzuci, druga, trzecia... Nie ma co się przejmować. Znajdzie się taka, która na Ciebie poleci, będziesz dla niej największym skarbem i już cię tak łatwo nie wypuści :) choćbyś chciał. Każda dziewczyna ma inne wymagania i upodobania. Są też takie, którym miękną nogi na takich, jak Ty. w takim środowisku żyjemy, że choćbyś się podobal dziewczynie, to do Ciebie pierwsza nie podejdzie. Patrz, która sie do Ciebie uśmiecha, która cie zagaduje, która się kręci w pobliżu. I działaj! A za 20 lat będziesz bożyszczem kobiet :) Uwierz mi, wiem, co mówię!

Gość koniecświata
daj na mszę!