Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipa,,,,,,,,,,,,,

Czy pijecie soki,jak tak to jakie

Polecane posty

Gość lipa,,,,,,,,,,,,,

Ja uwielbiam pić soki.Nie lubię herbaty,kawy a uwielbiam soki,piję praktycznie wszystkie możliwe!Warunek byle były bez cukru:) KTO TAK JESZCZE MA????

Gość Młoda gospocha
Marchewkowe,grapefruitowe i z czarnej porzeczki - to moje ulubione i też nie mogą zawierać cukru,a z warzywnych - pomidorowe:D

Gość no i co wytrzeźwiałeś
pomidorowy,buraczany,malinowy

Gość pppirowska
marchewkowy jest ok, ale ja teraz wole kupować gotowe, ale nie wiem czy nie przejde na napoje.A to wszystko po tym jak spróbowałam nowego napoju Life. Spróbujcie

swiezy robiony na miejscu marchewkowy i z pomaranczy , grosze kosztuje a smaczne i czasami tez z granatow.

pomaranczowy i grejpfrutowy, 100% sok, nie z koncentratu, bez dodanego cukru. czasem pomidorowy lub wielowarzywny. z granatu tez lubie, ale rozcienczony woda gazowana, bo sam jest gesty niczym krew ....

Gość MistrzyniPatelni
Najchętniej to robię sobie koktajle, nawet taki blender wystarczy: http://www.avengroup.pl/blender.html . Miksuje owoce i albo też lód , albo dodaję jogurt. Często tez kupuję pomarańcze i najzwyczajniej w świecie je wyciska, wychodzi tak ok, 7 zł za litr - ale przynajmniej jest to prawdziwy sok, a nie jakiś koncentrat.

Gość biankaaa
Czekam właśnie na prawdziwe Polskie truskawki :) mam podobny blender ale jakoś nie wydaje mi się żeby dał radę lód zmiksować, długo tak eksploatujesz swój?

Gość edenbrricz
Nie pije soków,aczkolwiek lubię je. Nie pije napoi,aczkolwiek lubię je. Nie pije kawy,ponieważ nie lubię. Nie pije zwykłej herbaty,ponieważ nie lubię. Nie pije kawy,ponieważ nie lubię . Nie pije alkoholu,ponieważ nie lubię . Co pije? A tylko wodę mineralna,wodę przegotowana z cytryna i czasem herbatę zielona.

Gość Hammeride
Marchwiowo-selerowy, marchwiowy, buraczany, warzywne. Oraz sławetny Koktajl Oczyszczający na źródlanej wodzie.

jabłkowy z kartonika, najbardziej lubię te nieklarowne. Oprócz tego czasami robię sama, wrzucam wtedy do sokowirówki różne owoce i trochę marchewki, ale przyznaję, ze rzadko, bo nie chce mi się potem jej myć.