Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

Komuna zaczyna pokazywać kły

Polecane posty

Gość mikikun
czy jesteś komunista

Gość gość
Nie. Liberałem.

Gość mikikun
Profesor Bogusław Wolniewicz mówi o sojuszu komuny i libertynów w ataku na kościół ,demaskuje mocodawców i mówi o fenomenie Radia Maryja.

Gość wiemy, wiemy że
pan profesor opowiada głup[oty ale on już tak ma.

Gość pśp wypala moją fajkę pokoju
oczywiście w PO tusk nie sprawuje absolutnej wladzy i nie pozbywa sie towarzyszy ktorzy moga mu zaszkodzic :D🖐️ PO to liberalna partia ?

Gość nie sprawuje bo w PO
odbywaja się normalne, demokratyczne wybory

taaak, a tusk odsuwa swoich wspolpracownikow ktorzy moga mu zagrozic jak np. schetyna 🖐️

Gość mikikun
ale co do radia Maryja mówi prawdę

Gość a kim Schetyna był
w partii ze go Tusk usunął?

Gość radio maryja nie jest
żadnym fenomenem. w większości krajów działają takie oszołomksie radia i portale.

Gość nie wiesz kim w partii
był Schetyna i gdzie go Tusk usunął? no to po co gadasz pierdoły?

usunal, a odsunal to duza roznica ... byl marszalkiem sejmu, co jest znacznie wazniejszym "stanowiskiem" niz przewodniczacy KSZ, teraz tusk ma go pod butem

Gość ale mowa jest o demokracji
w partii. Tusk nie ma możliwości usunięcia marszałka Sejmu. wybiera go Sejm a nie Tusk.

Gość mikikun
ale teraz Palikot broni radia Maryja Andrzej Rozenek z Ruchu Palikota niespodziewanie wstawił się dziś zdecydowanie za telewizją Trwam, której nie przyznano koncesji na miejsce na multipleksach cyfrowych. - Nikt mnie nie może podejrzewać o to, że jestem sympatykiem ojca dyrektora Rydzyka, ale dla mnie to jest absolutnym skandalem... Siłą demokracji jest pluralizm - mówił dziś w Radiu ZET Rozenek. Kto by przypuszczał, że poseł antyklerykalnego ugrupowania, którego jednym z głównym postulatów jest usunięcie krzyża z życia publicznego, będzie bronił ojca Rydzyka? Kilka dni temu napisaliśmy, że KRRiTV nie przyznała koncesji dla TV Trwam, co może oznaczać, że od początku następnego roku telewizja ojca Rydzyka może zniknąć z wizji. Podczas audycji "7 dzień tygodnia" nieoczekiwanie największym krytykiem tej decyzji był poseł Ruchu Palikota, Andrzej Rozenek, który powiedzał: "Dzisiaj KRRiTV zabroni temu nadawcy, jutro tamtemu - siłą demokracji jest pluralizm. Chcę jeszcze powiedzieć, że Radio Maryja oraz TV Trwam robią bardzo dobre rzeczy

Gość mikikun
ja przypuszczam ze to pod publiczkę w celu zwiększenia poparcia to jest tak zwana manipulacja

Gość a prawda to
Przyszłość telewizji o. Rydzyka jest zagrożona nie bardziej niż do tej pory. We wniosku koncesyjnym TV Trwam szacowała, że nadawanie naziemne może przynieść jej dodatkowe 4 mln zł z reklam, sponsoringu i telesprzedaży oraz kolejne 3 mln zł z darowizn. To co najmniej podwoiłoby ten biznes, ale już dziś z przychodami komercyjnymi na poziomie 2 mln zł oraz "pozostałymi" na poziomie 14,6 mln zł fundacja trwa z zyskiem. W 2010 r. wyniósł on 3,4 mln zł.