Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogIenrzuc

pytanie do kobiet... 'przedstawienie mnie przed jej znajomymi'

Polecane posty

Gość ogIenrzuc

moja panna, ktora jest starsza ode mnie o 4 lata i ogolnie jest taka dosyc wyuzdana, ostra.. no taka typowa "suka" jesli chodzi o wyglad co tu duzo mowic.. powodzenie ma mega.. poniewaz fizycznie jest kozacko przystojna mniejsza o to spotykam sie z nią juz 2 miesiace (tzn. tyle czasu jestesmy razem) i ona mnie chce przedstawic swoim najlepszym przyjaciółkom.. ma ich 4, dwie w jej wieku, a dwie około 30 letnie hmm troche sie obawiam, ze nie spodobam sie tym im kolezankom, albo stwierdzą, że jestem jakimś gnojem (mam tylko 21 lat) jak myslicie, skoro ta moja lejdi chce mnie przedstawic tym swoim kolezankom, to oznacza, ze jej sie podobam, ze sie mnie nie wstydzi i w ogole jest mnie pewna?

Gość myślę, że ona jest z tobą
tylko dla seksu a przyjaciółkom chce pokazać, jakie świeże mięsko sobie znalazła :classic_cool:

to nic nie znaczy - nie spodziewaj sie, ze po 2 miesiacach to juz 'powazny zwiazek'

Gość powiem i ja........
trudno powiedzieć czym się kieruje Twoja dziewczyna nikt w jej głowie nie siedzi ale są dwa wyjścia traktuje Cię poważnie i chce z Tobą być a co za tym idzie spotykać się w gronie swoich przyjaciół ze swoim facetem chce Cię przedstawić przyjaciółką żeby pochwalić się jakiego to młodego ogiera wyrwała sam musisz wiedzieć jakie ona ma podejście do Waszego związku przecież pewne sprawy da się wyczuć ( no tak ale faceci zazwyczaj nie mają takiej intuicji jak kobiety )

Gość ogIenrzuc
Wiem, że 2 miesiace to jeszcze nic powaznego aczkolwiek narazie jest dobrze między nami no ale tak jak pisze, troche się obawiam tej "zapoznawczej imprezy" w koncu te jej kolezany ktore maja 30 lat.. to jakby nie patrzec juz dorosle powazne kobiety (obie tam podobno maja jakies swoje interesy, obie już są rozwódkami, obie mają dziecko itp) a ja.. no 21 latek to jeszcze gnój dla takich kobiet i obawiam sie, że one mnie zobaczą-stwierdzą, że jakiś gnojek i zaczną gadać tej "mojej" że to nie ma sensu itp

Gość ogIenrzuc
ale też istotny element jest dla mnie taki, czy skoro ona chce mnie przedstawić swoim przyjaciółkom to oznacza, że jest mnie pewna, nie wstydzi się mnie i uwaza ze dobrze wygladam? pytanie do was dziewczyny... jesli wy chcialyscie przedstawiac swoich facetów, bliskim wam osobom to oznaczało własnie to co napisałem?

Gość ogIenrzuc
żeleczek.. chyba w twojej dupie było :O co za debil..

Gość gwoli wyjasnienia...
olej i sie nie zastanawiaj! Niech se gada do obrazu. Do ciebie juz kiedys nie chciala...a wtedy jej sluchales.

Gość ile razy założysz jeszcze taki
temat? pisałeś już o takiej "typowej suce" która chodziła na imprezy bez ciebie i pojechała do mielna z koleżankami naprawdę się nudzisz kolego :D