Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już zestresowana

Po co mężczyzna jest z kobietą na której mu nie zależy?

Polecane posty

Gość takie tam duperele
Pewnie, że będzie zabiegał bo inaczej jego dobrobyt legnie w gruzach :D Co nie znaczy, że kocha :(

Gość ciekaweeee
ostatnio jakieś 2 tyg. temu miałam właśnie takie dni ze nie narzucałam się nie pamiętam dlaczego może miałam czymś zaprzątnięte myśli - no nieważne, i miałam dobry humor non stop, i on to widział i tak patrzył na mnie dziwnie i kilka razy usłyszałam "bo ty chyba już mnie nie kochasz" z takim akcentem pytającym (niby z żartach) ale zastanawiało go moje zachowanie i co z tego jak później mi przeszło i znów się narzucam, dzwonie, pytam... a najbardziej mnie też wkurrrr jak pod koniec rozmowy mowie "to ja zadzwonię do Ciebie po pracy", "to pa odezwę się później", "odezwę się jak będę szła spać" itp. mowie to już praktycznie bezwiednie i jak kończę zdanie to jestem zła że znów to powiedziałam!! nie wiem czy wiesz o co chodzi...

Gość ciekaweeee
90% z tych punktów z linka się zgadza.... ale ja mam tego świadomość, która mi w niczym i tak nie pomaga :(

Gość tabascooo
Ja myślę są z ni mi bo (ale to tyko moje zdanie może ktoś poprze): - mają ustablilzowaną sytuacje, zawsze mają się do kogo zwrócić w potrzebie. Znają swoje dziewczyny i wiedzą mniej więcej czego się spodziewać po nich. Co je smuci co cieszy itp. - nie muszą się starać jak o nową wybrankę - są egoistami i wyznają zasadę "lepszy wróbel w garści....." - z wygody, z przywiązania, z nudów - z powodu rodziny, dzieci, kredytów itp. Tak sobie myślę tylko. To samo baby.

Gość 876543235712452344
Ja sobie odpuscilam.Nie zabiegam,nie dzwonie,nie gotuje,nie planuje co mozemy robic.Mam dosc egoistow,ktorzy tylko biora i nic od siebie nie daja.Pewnie jak ja przestane to calkiem sie zwiazek rozleci,juz jest coraz gorzej..rozpieszczeni faceci

Gość jdcsd
Chyba dla wygody, seksu i z przyzwyczajenia.

Gość lulaaaaa
ciekaweeee A mi się zkolei wydaje ze wiele z "objawów" uzaleznienia emocjonalnego to objawy miłości bądź miłości do czlowieka któremu mniej na nas zalezy

Gość *****Lilly Evangeline*****
wyłącznie sex🖐️