Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_zraniona

Mój facet mnie bije

Polecane posty

Gość Załamana_zraniona

Żaden chłopak nie może na mnie spójżec, zagadać a tym bardziej dotknąć nawet przypadkiem bo gdy mój facet to zauważy w domu robi mi sceny zazdrości i gdy bardzo się zdenerwuje bije... Co z tym zrobić? Może on jest chorobliwie zazdrosny jak mu pomóc?

tragedia z Toba dziewczyno .Jak mu pomoc? Tobie pomoc jest potrzebna i to natychmiast.

Gość anna karenina ;
powiedz swojemu ojcu czy bratu, żeby mu wpierdol spuścili i bierz nogi za pas. ale nie, bo Ty go przecież kochasz :O

Gość Załamana_zraniona
No właśnie... Kocham go on nie jest taki cały czas jesteśmy ze sobą 4lata, szkoda mi zostawiać taki czas za sobą. On jest taki wtedy gdy w pobliżu jest inny chłopak z którym potencjalnie mogłabym go zdradzić...

dziewczyno -Ty jestes chora.Ty masz klapki na oczach .Moze niech wybije wszystkich facetow na swiecie, a noz ktorys spojrzy na Ciebie i nie daj Boze odezwie sie do Ciebie. Ty uciekaj , az kapcie beda z nog spadaly. Co to jest 4 lata , w stosunku do zmarnowanego zycia ?

Jeśli go kochasz i chcesz mu pomóc,to kopnij go w duuupę aż wióry polecą.Znajdź sobie kogoś innego,a on być może dzięki temu przejrzy na oczy.A Ty będziesz już wtedy SZCZĘŚLIWA z innym-normalnym.I tego Ci z serca życzę:)

Ty go kochasz a on cie bije. O to tu wszystko chodzi. W tym pierwszym zdaniu ktore napisalam. On bije poniewaz tak byl wychowany, daje upust Tobie. Chce zobaczyc na ile bedziesz dzielna zeby to wszystko wytrzymac. Na ile on moze sobie pozwolic zeby ktos nadal z nim byl. On w glebi duszy karze Cie za to, ze go kochasz. Wie, ze na Ciebie nie zasluguje. Bije cie bo uznaje ze w ten sposob pokaze ci swoj problem ze soba bezposrednio, lecz jeszcze jak najbardziej posrednio, poniewaz nie usiadzie i nie porozmawia, tylko zademonstruje swoje najwieksze slabosci, a przy okazji jakze wielka sile (to co mu pozostaje naprawde, sila fizyczna i zademonstrowanie tego co naprawde ma, pod wzgledem 'zalet', zebys jeszcze dobrze o nim myslala).

Gość Chłop dupa
To Twój facet jest moim przeciwieństwem.

Gość vhjh
zwiewaj i to szybko!!! uderzył raz to i następne będą. Kiedy się opamiętasz? jak Ci spuści taki łomot że w szpitalu wylądujesz? na własne życzenie ładujesz się w ręce potencjalnego mordercy

Gość pokarzhontaz
moj facet mnie bije...hmm... tydzien temu rozcieta warga, a teraz podbite oko...powod...nowy chlopak w pracy;(

Gość Sylffi@@@
mój mnie bije jak się napije a to może być nawet głupi powód że spojrze na niego jak on je;(

Gość Sylffi@@@
mam tylko 21 lat i 2 letniego synka z nim i nie wiem czy jestem z nim z przyzwyczajenia, z milosci czy ze wzglwdu na syna:( ale kazdy taki jego wybryk mu wybaczam wiem ze robie zle tylko gdzie moge szukac pomocy zeby miec sile odejsc od niego??????

Kochana zostaw dupka kopa w dupe i za drzwi!!! Ja mialam to samo! dokladnie to samo, mam prawie 3letnia corke, nie chcialam zebypatrzyla na to i musialam zrobic to dla niej i dla siebie, nie czekaj az cos sie stanie powarznego. Ja odeszlam dalam rade wiec dasz i ty ;)

Gość poszukiwacz_prafty
prowo jak nic ale obudziło demony... dziewczyny, nie dajcie się maltretować !

Ja sie niedalam, bo tak sie zyc nie da.. Nikomu tego nie zycze,ale jezeli dziewczyna nie potrafi odejsc........... Co sie jeszcze msi stac zeby odejsc> Znalesc sie w szpitalu>? kurcze, mysl o sobie dziewczyno