Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA 33

SEX Z PRAWICZKIEM

Polecane posty

Gość ONA 33

ZASTANAWIAM SIE NAD SEXEM Z PRAWICZKIEM FAJNIE BYBYLO NAUCZYC JAKIEGOS CNOTKA KILKU RZECZY CO MYSLICIE MILE KOLEZANKI O TYM. A MOZE KTORAS Z WAS MIALA TAKIEGO PODZIELCIE SIE WRARZENIAMI

Gość x....y ....z
Ja jestem prawiczkiem ale takim uświadomionym(w sensie wszystko prócz penisa w cipce.... wiem dziwne to ale tak wyszlo) to sie nie nadaje. Ale moim marzeniem zawsze był sex z 30 40 letnią nauczycielką. NIE W SENSIE NAUCZYCIELKĄ SEXU tylko nauczycielką szkolną... uczelnianą.

ja 3 razy trafiłam na prawiczka...jakiegos takiego pecha do rozprawiczania miałam :D bylo tak...nieśmiało bo tacy prawiczkowie...xD są strasznie skrępowani..ale po wszystkim to coraz bardziej pewni siebie...az wkurza hehe

Gość brunecik....
pipeczka to jestes nauczycielka :D

haha byłam gówniarą jak to sie stało :D teraz zmądrzałam hehe mam męża i małe dziecko które dzisiaj a w zasadzie to juz wczoraj roczek skonczylo hehe to sie pochwalilam :D

Gość brunecik....
to ile masz lat :)

Gość Nastolatek P
Jestem tu przypadkiem.Mam 15 lat moim seksem jest masturbacja chciałbym czegoś się nauczyć

Gość Nastolatek P
Aneczzka 7 czy to prawda że dorośli mężczyźni lubią jak im dziewczyny biorą do ust.Ja tak jeszcze nie miałem

Gość Nastolatek P
Aneczzka 7 czy to prawda że dorośli mężczyźni lubią jak im dziewczyny biorą do ust.Ja tak jeszcze nie miałem

Gość gość
Ja miałem 32 lata jak straciłem prawictwo z prostytutką tak jakoś wyszło że z normalną dziewczyną nie miałem okazji. A teraz jak się czyta jak kobiety wybrzy dzają że prawiczek że nieudacznik to niczego nie żałuję. I wyszedłem na ludzi mam teraz żonę i dziecko i jestem szczęśliwy

Gość gość
15,39 dno jestes , nie facet , placic za sex obrzydliwe , wspolczuje twojej zonie

Gość gość
15,29*

Gość gość
16.55 może i jestem dno ale zapłaciłem i miałem większą śmiałość za rok od tego incydentu już miałem dziewczynę. Teraz jak mam żonę już nie chodzę na d*****.

Gość gość
Lepszy od klasycznego zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://kordelia.org/ i mogę sobie bardzo polecić ten seks telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.