Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiktghjkm

Lekaz to nie biurokrata ,powinien skupiać sie nad chorym pacjentem

Polecane posty

Gość wertyuiktghjkm

tylko i wyłącznie.

donaldu tusku uważa inaczej. a skoro został wybrany przez "większość" to ma rację oczywiście.

Gość gkjijhbasdklkl;
zobaczymy co na to Tusk za kiokanascie m-cy.. to nie dobre rozwiazanie...

skoro głupie polactwo wierzy w bajer donalda to niech wierzy dalej. na to nic się nie da poradzić.

Gość ftgyhujwertyujhjkl
niewazne , nie dziwcie ie że lekarze strajkują

Gość nie kazdy moze takim byc
przeciez nie moga ryzykowac kosztem głupiego ubezpieczenia

wyobrażcie sobie umierajcaego pacjenta i lekarza debatującego na temat ubezpieczenia i wyszczegolniania danych którymi tak naprawde powinna zając sie kasa z nr identyf. w aptece a nie lekarz

Gość anty lekarz
tylko u nas dobrych lekarzy niewielu, reszta to pociotki które nie mają bladego pojęcia o leczeniu ludzi, gdyby było tak jak w starożytnych chinach - lekarz dostawał wynagrodzenie gdy jego podopieczni byli zdrowi; to wtedy moglibyśmy dyskutować o tym co lekarz powinien, a czego nie. konowały weźcie się do roboty!

"wyszczegolniania danych którymi tak naprawde powinna zając sie kasa z nr identyf. w aptece a nie lekarz" trzeba po raz kolejny zacytować nieśmiertelnego ś.p. kisielewskiego: socjalizm bohatersko zwalcza problemy innym ustrojom nieznane.

W naszym kraju lekarze to elita bez wyjątku, żaden konował specjalista z tytułami nie jest głuupkiem !!przepraszam bardzo ,dlczego tak zwiesz ludzi inteligentnych? !ale dorobic sie można jedynue w Anglii i USA ")

to ktoś w polsce jeszcze wierzy, że lekarz ma na celu leczenie pacjentów? o święta naiwności :D "W naszym kraju lekarze to elita bez wyjątku" tiaaa, elita. chyba w przyjmowaniu łapówek i "wdupiemaniu" pacjentów.

Gość oby nie oni aoby nie wyy
aby zepchnąc odpowiedzialnośc na lekarzy ot co cała prawda

Gość coz za głupota ludzka affg
lapówek?rozumiem że wręczałeś Wiesz co za to grozi ?od 3 lat pozbawienia wolności .. a lekarz nikomu wręczać raczej nie musi , wiec o co ci chodzi?społeczenstwo polskie jest skrzywione czasy komunizmu dla niktóerych zakłamanych polaków nie mineły,ponewaz dopuszczają sie wrecania łapówek ! Lekarz o to sie nie prosi!! Równie dobrze obejdzie sie bez łapówki

Gość Pieróg bez farszuu
Dokladnie ,dają a pozniej pierdola że lekarzowi muusiał dac

"lapówek?rozumiem że wręczałeś" nie chlej tyle wieczorem, bo jutro do gimnazjum nie wstaniesz :D ja do lekarzy publicznych nie łażę, a próba wymuszenia ode mnie łapówki skończyłaby się dłuuuugą hospitalizacją - owego lekarza :classic_cool:

Gość qwertyuirftgyhjkl
taak .To tym bardziej, Gdzie tak nalegają?!Ciekawi mnie kto cie tak naciska?a moze to zludne i błędne twoje stwierdzenie ia rzeczywiście to chce ciebie leczyc bez zadnej łapówki! Oj to powazna sprawa tak kogos oskarżyć ! Można wiele krzywdy narobić! Wielu Wam sie wydaje że lekarz tylko czeka"'' na kopertę , a faktycznie w glowie ma tylko Wasze zdrowie!!!!

Gość qwertyuirftgyhjkl
CZYTACIE I NIE WIDZICIE? CZY przymkneliscie oczko ? MUSZE ZDEMENTOWAĆ ''LEKARZ ''W ORTOGRAFII II MIEJSCE A TU TAKI WYBRYK -klawiatura

jak mnie może ktoś naciskać jak lekarzy nie widuję? :D a jak już to prywatnie, gdzie płaci się ciężką kasę za komfort usług. dziecko drogie, albo jesteś konowałem, albo studentem medycyny, że tak tych jełopów bronisz, albo nie masz zielonego pojęcia o świecie. ja jestem bombardowana wręcz opowieściami o wymuszeniach łapówek od rodzin umierających ludzi, rodzin kobiet rodzących i cierpiących, którym się nie zrobi cesarki, dopóki konował nie dostanie łapówki. takie historie to nam nawet wykładowcy na uczelni opowiadali. zresztą jestem w stanie zrozumieć, że takiej sytuacji każdy by zapłacił, by ratować życie bliskiej osoby.

"Wielu Wam sie wydaje że lekarz tylko czeka"'' na kopertę , a faktycznie w glowie ma tylko Wasze zdrowie!!!!" buahahahah :D dobreeeee, będę opowiadać ten dowcip przy wódce :D

Gość rftgyuiouytryuikojhgyhujk
super !! wiesz co ty nie jstes anonimem , uwazaj bo skończysz w pierxdlu!!Jak mozesz pisac!!!gdzi4e ty żyjesz przestepco Lekarz aplikujący morfine pacjentowi któremu zostaje raptem kilkadziesiat dni zycie , jest w stanie brac łapówki !!!!!!!?????? Nie prowokuj , a oskarżenia i twoje negatywne nastawienie do lekarzy którymi min faszeruszesz forum jest żenujące!!! Jestes bardzo nisko upadłym człowiekiem a twoja wiedza i retoryka odnośnie działań w srodowisku lekarskim jest nijaka po prostu zerowa. Masz czelność obrażać ludzi ,którzy dbaja lub będa dbac o twoje zdrówko ( niewazne prywatnie czy nie)a ty niewinnie bedziesz prosił o wyleczenie i beztrosko pozniej sie śmial i kpił z inteligencji!!!!! Dlaczego nie zasiegniesz pomocy w panstwowych poradniach? Bo w prywatce dopuszczasz sie korupcjii i mniejsze ryzyko wpadki????

"wiesz co ty nie jstes anonimem , uwazaj bo skończysz w pierxdlu!!Jak mozesz pisac!!!gdzi4e ty żyjesz przestepco" od kiedy przestępstwem jest posiadanie negatywnej opinii na temat lekarzy? :D "Dlaczego nie zasiegniesz pomocy w panstwowych poradniach?" to ty powinieneś zasięgnąć pomocy. psychiatrycznej. ja jestem zupełnie zdrowa.

Gość kjbvfgyhujnhbgyhujkil
tobie juz nawet psychiatra nie pomoże "") ze mna jest oki. dam ci rade ! Lekarzy zostaw w spokoju ,nie zycze ci żle ,ale w zyciu róznie bywa ... zachorujesz na prostate i po tobie Ale problemy zdrowotne musisz mieśc ze do lekarzy latasz i w dupe włazisz ...cos w tym jest biedny/a

Akurat "zeleczek" to kobieta, wiec na prostate raczej nie zachoruje :D Ale do psychiatry jest duze prawdopodobieństwo, ze z czasem trafi :P

buahahahahah :D nie wiem, jakim cudem kobieta może zachorować na prostatę :D ale będę się starała, podobno dla chcącego nie ma nic niemożliwego :D🖐️

Gość kjbvfgyhujnhbgyhujkil
jesteś taka kobietą jak ja słoniem wiec wszystko mozliwe, gdyby było inaczej nie przyczepiłbys sie do proststy :"_ jesli proststa nie pasuje to rzeżączka którą trzeba bedzie leczyc cóz za róznica to i to sie leczy

nie wiem jakim cudem sypiając ciągle z jednym partnerem mam dorobić się rzeżączki :D chyba rzeżączki umysłowej nabywanej korespondencyjnie, od pisania z tłumokami na kafe.

zeleczku-zabeczko ty juz masz pewne zaburzenia, ktore widac czarno na bialym, ktore zapewne "nabylas" wczesniej anizeli na kafe :P Wiec w twoim przypadku wizyta u psychiatry z duzym prawdopodobienstwem ;)

Gość gyhujnhbgyhujkil
niezaleznie kim i czym jestes szacunek nalezy sie każdemu,a jesli dajesz alpowki to zdecydowanie podlegasz pod paragraf '' nawet w wiekszym stopniu niz sam biorca.Jesli juz dokonujesz sie takich przestepstw to przynajmniej zamknij twarz! I nie oceniaj wszystkich lekarzy jedną miarką! Jesli uwazasz że dajac łapówkę lekarz lepiej cie wyleczy niz tych którzy nie daja to jestes w błędzie "