Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekler22

ile cwiczen przy diecie 1200 kcal prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ekler22

czesc. jestem na diecie 1200 i zastanawiam sie czy wysiłek fizyczny co 2 dzien godzina biezni 2 godziny aerobiku to wystarczajaco? czy lepiej moze codziennie a mniej? chociaz pasuje mi co 2 dzien ze wzgledu na to ze mam mase innych zajec. jak myslicie schudne na takiej diecie z takim wysiłkiem?

Gość kurossssawa
tak

Gość ekler22
a jakbym 1500 jadła przy takim samym wysiłku? bo slyszalam glosy ze za malo kalorii spozywam. mam 176 wzrostu i 86 wagi 22 lata

Gość kurossssawa
tez schudniesz

Gość ekler22
a lepiej zebym cwiczyla codziennie czy moze byc co drugi?

Gość wwrrr
Juz Ci mowilam, za malo kalorii na taka wielka babe jak Ty! Ale jesli nadal chcesz sie glodzic, powodzenia 🖐️

Gość ekler22
oj tam od razu babe wcale taka wielka nie jestem

Gość wwrrr
Ja jestem od Ciebie kilka kilo lzejsza, i jestem wielka, wiec wiesz ;) Ale serio, dziewczyno, jedz. Nie tak, jak jadlas kiedy tylas, oczywiscie, jedz tak, jak powinnas jesc normalnie zdrowo jako szczupla osoba. Jesli utrzymasz taki poziom aktywnosci (co btw jest nie jasne: bieznia i aerobik, czy bieznia lub aerobik? Jesli oba, to dosc duzo) - ktory swoja droga jest imponujacy, stracisz na wadze porzadnie w niedlugim czasie, jesli bedziesz do tego jesc 1200 kcal, bedziesz glodna, wykonczona, i szybko Ci sie odechce.

jeśli chcesz tak ćwiczyć to w te aktywne dni przemnażasz PPM x 1.75 i odejmujesz 500kcal. Inaczej będziesz spalać mięśnie

Gość ekler22
e tam ja rozmiar m ewentualnie l nosze wiec taka wielka to nie jestem . mówia ze mam cięzkie kości

Gość ekler22
a jesli chodzi o wysilek to bieżnia i aerobik tak dla jasnosci

Gość wwrrr
Dzewczyno, przy Twoim wzroscie i wadze podstawowa przemiana materii to 1700 kcal, do tego codzienne czynnosci, plus jakies 1000 kcal w dwoch godzinach srednio intensywnego wysilku. Jak Twoj organizm ma funkcjonowac dostajac jedna trzecia potrzebnych mu kalorii? A rozmiar jaki nosisz ma malo do rzeczy. Mierzysz i wazysz swoje, zeby to utrzymac przy zyciu potrzebujesz JESC!