Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w gosciach

nie wiem sama

Polecane posty

Gość w gosciach

pojechalam w gosci do chlopaka, siedze i czytam ksiazke, bo mama jego i siostra ogladaja film, nagle jedna z nich mowi: to ty cos widzisz? jednak nie wstaje i nie zapala światla:( druga sytuacja, on sie kapie, a one ogladaja film z takim zapalem ze zostalam sama w kuchni i nikt mnie nie zapraszal, dopiero dziecko bratanica ktore bylo na wakacjach poprosilo zebym usiadla:(

Gość czesc:)
no i ?

Gość w gosciach
nic.niedlugo to bedzie moja rodzina, bo jestem w ciazy.oczywiscie mieszkamy u mnie.

Gość bezy bezy bezy
no i wychodzi na to, że nie czujesz cię dobrze w ich gronie, nie czujesz się swobodnie i oni albo tego nie widzą ( jest możliwe) albo to olewają sądzę, że powinnas szczerze porozmawiać z chłopakiem na ten temat. są ludzie którzy wszędzie czuja się swobodnie, są też tacy, którzy sa skrepowani wszystkie reflektory w domu nie sa skierowane w ich stronę. Ludzie sa różni. Dlatego trzeba rozmawiać i wyjaśniać. Oraz obserwować - bo to co ci ktoś mówi niekoniecznie musi byc prawdą, moze byc tylko obliczone na uzyskanie świętego spokoju :)

Gość bezy bezy bezy
*którzy sa skrepowani GDY wszystkie reflektory w domu nie sa skierowane w ich stronę.

Gość w gosciach
wiesz dla mnie gdy jest gosc w domu to jest wazniejszy od telewizji, rozumiem jak sie czeka caly dzien na M jak milosc czy serial jakis caly tydzien, ale lecialy chyba programy codzienne 1 z dziesieciu czy jaka to melodia. poza tym powinnam byc atrakcja w domu, gdzie jest malo gosci

Gość w gosciach
teraz zapraszaja i nie jezdze, a po co?zeby patrzec w telewizor? i siedziec po ciemku? nie dziekuje:(

Gość w gosciach
to wam mowie, jak macie gosci, to nie wlaczajcie durnych wiadomosci po raz setny tego dnia(rencisci), bo czlowiek jest wazniejszy od telewizji.a nic chcialam sie wygadac,mnie tam nie zrozumieja.

Gość ze co ?
hmmm,no z tego co mowisz to nie pasujesz do tej rodziny,wiec uciekaj poki czas.

Gość w gosciach
nie bede tam mieszkac, po prostu bylam w gosciach.

Gość chyba cie
ignoruja przez male i. co im zrobilas?