Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lviulvl

czy mozna przywrócic zawartość kosza?

Polecane posty

Gość lviulvl

POMOCY. W koszu miałam wazne informacje, wazne dokumenty, facet od internetu opróżnił mi kosz. Czy mozna to jakos odzyskać?

Gość kasinka...
jesli dane sa jeszcze w koszu, to tak otworz kosz, lewym przyciskiem myszy zaznacz dokument, na ktorym Ci zalezy, potem prawym przyciskiem kliknij, a pokaze sie okienko z haslami "przywroc, wytnij, usun, wlasciwosci". Zaznacz "przywroc", a plik wroci na dawne miejsce w kompie

Gość dfgdfg545545
oczywiscie ze mozna, nie wiem moze programmem Recover4all

Gość kasinka...
a! W koszu je mialas??? Noooooooo.... To zdecydowanie nie jest miejsce do przechowywania waznych danych... Teraz to juz potrzebujesz pomocy fachowca. Lec lepiej do najblizszego punktu odzysku danych...

Gość fgfhgjdsd
chyba tylko do paru godzin a potem juz tylko specjalistyczne drogie programy

Gość kasinka...
tylko do momentu odzyskania nie zapisuj niczego, bo jesli owe nowe dane wpisza sie w miejsce po usunietych plikach, to bedzie juz "czopka"

można to sie odrazu w rzeczywistości nie kasuje tylko dopiero jak zapisujemy nowe rzeczy na kompie w tym miejscu to stare sie usuwaja ale nie wiem jak

Gość peony_1985
to trzeba mieć nieźle narąbane żeby ważne dokumenty w koszu trzymać. Przecież bardzo często domyślne ustawienia kosza są takie, że np. po miesiącu opróżnia się automatyczne... A facet od internetu dobrze zrobił, po to jest kosz żeby trzymać tam rzeczy niepotrzebne, do wyrzucenia. idź do serwisu, może coś zrobią, ale odzyskają chyba tylko ostatnią partię, tzn to co było w koszu przed ostatnim usunięciem, to co wcześniej już nie.

Gość lviulvl
ludzie pomóżcie mi, rycze cały czas słuchajcie: Miałam spisaną umowę na internet od 1.6.2008 do 1.6.2010 Umowa po tym czsie zamieniła by sie na czas nieokreslony ale ja zgodnie z przepisami wypowiedziałam ją w tym ostatnim miesiącu zeby nie zamienila sie w umowe na czas niepokreslony. dodatkowo dzwoniono do mnie czy jestem pewna ze chce zrezygnowac, powiedzialam ze tak. Dzisiaj przyjechali do mnie i mi powiedzieli ze mam nieuregulowane jakies 500zł. pochlastam sie zaraz. nie wiem o co chodzi. i nie mam dowodu bo nie mam kopii tej umowy wypowiedzenia ktora im wyslalam. mialam ja w koszu ale ten debil wszystko skasowal

Gość lviulvl
cały czas mialam te umowe na pulpicie. ale jak doszedl do nich list, dzwonili do mnie ze dostali wypowiedzenie, to pomyslalam ze sprawa zakonczona, wyrzuce to pismo do kosza. w razie czego zwsze mozna przywrocic. ale ten kretyn oproznil mi kosz

Gość bondżorno
no więc skasował ci specjalnie, dotarło to już do ciebie??

Gość lviulvl
ale to byl juz inny operator internetu ten co mi usunął. co zrobic?

Gość bondżorno
poza tym jakim sposobem facet od internetu miał dostęp do twego kompa?? do naprawy mu dałaś?? wtedy znalazł tę umowę i ją zadowolony usunął żebyś zapłaciła 500 zł - dotarło wreszcie??

Gość lviulvl
pytam sie czy idzie to odzyskac

Gość bondżorno
no ale swój swojego zawsze się trzyma. zobaczył umowę, usunął dowód i kolegom po fachu dał zarobić - proste

Gość bondżorno
ja nie pomogę bo się na tym nie znam

Gość bondżorno
ale skąd wiesz, że nie czytał?? powiedział ci to??

Gość lviulvl
prosze zna ktos taki program?

Gość jutrobedelepsza
bondzorno, ale pieprzysz Auotrko mialas umowe, ale przeciez umowe ma tez firma z ktor ja spisalas. Jaka to firma? Zadzwon do nich i powiedz,ze nie rozumiesz za co placisz dodatkowo 500 zl i chcialabys kopie umowy

Gość jutrobedelepsza
skoro usuwal kosz przy tobie to masz chyba jakis spowolniony refleks ze go nie powstrzymalas dziwni jestescie luzie, pierwsze co to zadzwonialbym albo udala sie do obslugiklienta i zapytala o te 500 zl i poprosila o wglad albo kopie umowy!

Ale co nie działa? Program czy link? Jak link to skopiuj go i usuń spacje przed przecinkiem ,Program Ale jak program nie działa to nie wiem :( I nie mam pojęcia czy w testowych wersjach płatnych programów można odzyskać... Musiałabyś spróbować innego bezpłatnego programu.

Gość lviulvl
słuchajcie wszystko się wyjaśniło. chodziło o sąsiadke.

Gość gość
To da się odzyskać zawartość kosza czy nie?

Gość ayris
Da się a dlaczego miałoby się nie dać? Trzeba tylko pobrać odpowiedni program lub skontaktować się z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem danych np tą http://www.alldatarecovery.pl/kontakt-2/ Ja też kiedyś skasowałam przez przypadek ważne dokumenty, na szczęście udało się je w całości odzyskać.