Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potersekk

czy trzeba ubierać sie stosownie do wieku?

Polecane posty

Gość potersekk

np. mając 28 lat nie moge np już założyć bluzy z anime? :( :o będe zle postrzegana? czy ktoś tutaj ubiera sie jak nastolatek mimo wieku?

Gość potersekk
i czy do ponczoch pasuja trampki?

Koniec. Nie chce tak skończyć i nie móc się ubierać w bluzę z Naruto, jak będę tyle miała. :(🖐️

Gość Ja mam 24
i nie kojarze żadnych anime ani co to jest naruto. Dorośnij!!! Trzeba ubierać się odpowiednio do okazji, szysto i schludnie! Więk wtedy nie ma dużego znaczenia.

Gość mógł jechać kacap do Afryki
raczej tak, ale czy to coś zmienia, JarKacz, czy w garniturze, czy w spodenkach na szelkach i tak na idiote wyglada.

Gość różowa pomarańcza
no ja widziałam babe po 50-tce i miała na sobie koszulke z myszką miki,także już nic mnie nie zdziwi;) ja mam 22 lata i ubieram sie jeszcze jak nastolatka

Gość bonjourrrrr*
wczoraj widziałam swoja dyrektorke z liceum. po latach oczywiscie. babka ma okolo 70, szla na obcasach, spodnie, kurtka do bioder i wylonony na nia kaptur od bluzy. i cholera, pasowalo jej to. ma taka fryzure i figire, ze pasuje :-O

Gość wwrrr
Tak, ale dopiero od czterdziestki 🖐️

Gość pistaacja
Ja mam 30 a czesto chodze w dzinsach+bluza z kapturem albo bojowkach.Ba,mam nawet spodnie z krokiem w kolanach,hah.Tak mi wygodnie co nie znaczy,ze nie lubie kiecek,obcasow i takich tam.

Ja mam 31 i prawie non stop jeansy do tego jakas koszulka z np trolla zakiet obcas i heja :)