Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgghrths

stoję sobie w sklepie bieliznianym a tam...

Polecane posty

Gość fgghrths

na przeciwko mnie 2 dziewuchy (jakies 15/16 lat) i jedna z nich (ta bardziej odpicowana) bierze do ręki koronkowe majtki i mowi do swojej psiapsiółki "ostatnio własnie te przymierzałam" ... :O majtki to nie stanik i mozna kupic na oko (chyba ze sie jest dzi*wą i muszą byc idealnie na dupsku dopasowane) ciekawe czy podpaski tez przymierza? :O

Gość na przyyyyyyyyykłąd
jestem pewna że kupując kostium kąpielowy mierzysz i stanik i majtki. ja co prawda nie mierzę majtek ale to wynika z mojego lenistwa, i kilka razy kupiłam złe poza tym się mierzy zakładając na majtki które się ma na sobie więc o co ci chodzi

Gość jutrobedelepsza
majtki ktore sie kupi najpierw sie pierze :P

Gość gwi@zda
Też nigdy nie mierzę majtek....bez przesady!

Gość fgghrths
to juz byłaby czysta głupota zakładac majty na gołe dupsko... trzeba byc oblechem zeby mierzyc takie rzeczy...pewnie kupiłas złe bo myslalas ze masz o 2 rozmiary mniejszą pupę :) a mierząc majty to tak jakbym smarowała sie pomadką w drogerii i odłozyła z powrotem na miejsce... pewne rzeczy dopiero sie w domu próbuje!!

Gość fgghrths
a co do prania to juz zaczne prac bo nie wiedziałam ze mieszkam na tej samej planecie z ludzmi o małpim rozumie..