Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa tu takie osoby

są tu osoby którym matka chłopaka zniszczyła związek?

Polecane posty

byała tak bardzo zazdrosna o syna, że zniszczyła związek, zbluzgala dziewczyne chlopaka, zeby go do niej zniechęcic...

Gość ACH..
może nie zbluzgala, ale robiła wiele rzeczy aby zniechecić do bycia razem, duzo by pisac co zazdrosc potrawi zrobic z czlowieka

i co nie jestescie juz razem?

Gość takie tam duperele
Tak, moja teściowa. Na szczęście już była :D Mówiła do mnie "ty qrwo" wiedząc, że jestem w 5 miesiącu ciąży :(

Mam taką teściową, na szczęście nie udało jej się osiagnać zamierzonego celu, ale nawet podesłała dziewczynę w swoim mniemaniu idelaną dla jej syna żeby rozwaliła nasz związek.

Gość tesciowa to wredna szuja
tak ja mialam taka mende

Gość gvuhbhb
Moja matka kiedyś powiedziała do mnie przy mojej dziewczynie że takiego czegoś do domu nie wpuści i dziewczyna się obraziła i mnie rzuciła

Gość kostkalodu
mam za sobą kilka takich akcji, mamuśki bywają niemiłosierne

Gość kostkalodu
to co KNUJEMY ZEMSTĘ?

Gość Samotny28l
--- Chan-ka A ja chciałbym mieć taką matkę która mi podeśle dziewczynę idealną, a niestety nie mam. Moja matka nie może sobie darować że poszedłem na księdza .. a ja zwyczajnie nie miałem ochoty iść do seminarium (jako powód podałem że chcę znaleźć dziewczynę i założyć rodzinę) Teraz mam wrażenie ona się cieszy, że mam trudności z kobietami ...

Gość moja teściowa
przegoniła dziewczynę mojego męża na sto wiatrow nazwala ją nawet kurwą ,nie podobało sie ,ze siadała jej synowi na kolana pojawiłam się ja,odpowiadałam pod każdym względem kiedy pobraliśmy sie,była zaczęła miec tysiące spraw do męża nie odpuściła i jak na dziwkę przystało zaczęła wydzwaniać do MM musiałam pokazać jej miejsce w szeregu wątpię czy jej syn ułoży sobie życie matka nie dala mu przykladu

Matka mojego byłego rozwaliła nasz związek. Moi rodzice są po rozwodzie i nie podobało jej się to, bo ona prowadziła taki idealny domek pełen miłości i szacunku, a rozwód był dla niej nie do pomyślenia chociaż sama miała męża alkoholika który przez 20 lat lał ją ile wlezie. No ale czego to się nie robi na pokaz :D W końcu mamusia zagroziła mu że nie będzie dostawał kasy, zabierze samochód i facet mnie zostawił - teraz jestem jej za to wdzięczna :)

Samotny28l- no tak ale chyba jak już byś był w związku z osobą która wydaje ci się miłościa zycia, a mama by ci podsyłała kobiety żeby rozwaliły twoj związek to nie zbyt wesoło.

Gość Samotny28l
nie to samo, ale z uwagi na moje problemy zazdroszczę takiej matki ..

A ja chciałbym mieć taką matkę która mi podeśle dziewczynę idealną, a niestety nie mam. Moja matka nie może sobie darować że poszedłem na księdza .. a ja zwyczajnie nie miałem ochoty iść do seminarium (jako powód podałem że chcę znaleźć dziewczynę i założyć rodzinę) Teraz mam wrażenie ona się cieszy, że mam trudności z kobietami ... Ja nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź :) poszedłeś na tego księdza czy nie ?

Gość Samotny28l
nie poszedłem, pisząc szybko zgubiłem jedno "nie "

Trafisz jeszcze na kobietę swojego zycia, zobaczysz, spadnie to na Ciebie to ja grom z jasnego nieba :P

Gość tesciowa to wredna szuja
moja tesciowa byla tak straszna, ze wymyslala na mnie rozne bzdury, zeby tylko oczernic