Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona-*-*-*

Co dalej???

Polecane posty

Gość taka ona-*-*-*

Jestem z facetem 5 lat. Fakt nie jest jak na początku, bo wiadomo z czasem miłość sie zmienia. Ale jest ok. Problem w tym, iz on naszą przyszłość widzi tylko w swoim dotychczasowym miejscu zamieszkania. Oczywiscie z jego matką. A ja tego nie chcę. I tak czas płynie, bo nie jesteśmy w stanie dojść do porozumienia ( on mało o tym mówi, myśli, ze zmienie decyzję).

Gość taka ona-*-*-*
Czy nikt z Was nie był w związku z "synem mamusi"????

Gość kokokokfd
ja jestem. chłopak ma 28 lat a boi się,że jego matka dowie się,że współżyliśmy :O Kiedyś zażartowałam,że zostawiłam w pokoju prezerwatywę to mało przytomności z nerwów nie stracił i tak mnie opieprzył że głowa mała :O

Gość kokokokfd
dodam,że jesteśmy ze sobą 3 lata

Gość kokokokfd
i nie znoszę jeździć do niego w odwiedziny, bo zamiast iść do niego do pokoju to prowadzi mnie prosto do swojej matki i tak siedzę i muszę z nią gadać 3-4 godziny i nawet nie mogę na spokojnie ze swoim facetem pogadać.

Gość taka ona-*-*-*
Żadne tłumaczenia nie pomagają. On ciągle upiera się przy swoim. Niestety. Rozumiem, ze trzeba pomagać ale bez przesady

Gość taka ona-*-*-*
kokokokfd Mam to samo dlatego w ciagu tych kilka lat byłam tam z 5 razy. Jak odciąć tę pępowinę????

Gość ffffffff6666
kokokokfd może matka twego lubego to psychokatol taka ona-*-*-* maminsynek to nie facet ty musisz być za niego facetem po prostu zmuś go i tyle

Gość taka ona-*-*-*
Nawet dzisiaj nie przyjechał, bo mama boi się być sama w domu. Porażka:(

Gość taka ona-*-*-*
ffffffff6666 Jak go zmusić?? Nie da się mieliśmy plany na przyszłość. Mały domek a teraz on mi wyjeżdża, że bez niego sobie nie poradzi.

Gość taka ona-*-*-*
Co ja bym za to dała. Jak mam nerwy na niego to mam ochotę zakończyć to wszystko. Ale ja już nie wyobrażam sobie życia bez niego. Czemu to wszystko jest takie trudne:(

Gość taka ona-*-*-*
Chyba wszystkie związki są idealne. Szkoda tylko, że nie mój:( Kto podpowie co z tym wszystkim zrobić?? Potrzebuje pogadać a nie mam z kim:(