Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicztoria

mam przyjaciółke która ma obsesję na punkcie pewnego faceta

Polecane posty

Gość vicztoria

robi mu zdjęcia z ukrycia, sledzi go, śledzi go w necie na portalach różnych , wszystko o nim wie , zbiera inforamacje na jego temat, ułozyła o nim piosenke i śpiewa , mówi i mysli o nim codziennie, pasjonuje sie tez jego pracą co o tym sądzicie ? jak to nazwać? facet ma narzeczoną a ona jest taką znajoma z osiedla , mówią sobie cześc i czasem pogadają, nawet nie wiem czy on wie że ma na jego punkcie obsesję :O

Gość vicztoria
no ale ona ma 23 lata więc to juz nie dziecinada czy ktos sie spotkał z czyms takim ?

Gość vicztoria
chyba przesadzasz

Gość minie jej to
jest zauroczenie i spotyka kazdego bez wzgledu na wiek przejdzie jej z czasem

Gość vicztoria
Byłam pewna, że jest to zupełnie normalne :o Ja kiedyś wytapetowałam sobie cały pokój zdjęciami Rudiego Shuberta, ale to już inna historia...

Gość moje twoje sny
zachęcam do korzystania z mojego sennika kiedy tylko potrzebujecie sprawdzic co znaczy wasz sen ... sennik jest w trakcie powstawania mozecie tez opisywac w nim swoje sny dodawac komentarze , pojawi sie rowniez imiennik i wiele wiele innych ciekawostek dla kazdego http://sennik-dreamer.blogspot.com/

Gość moje twoje sny
zachęcam do korzystania z mojego sennika kiedy tylko potrzebujecie sprawdzic co znaczy wasz sen ... sennik jest w trakcie powstawania mozecie tez opisywac w nim swoje sny dodawac komentarze , pojawi sie rowniez imiennik i wiele wiele innych ciekawostek dla kazdego http://sennik-dreamer.blogspot.com/ :)