Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudzia1994

ale jestem wredna

Polecane posty

Gość rudzia1994

doprowadziłam do płaczu dokuzaniem lekko uposledzona koleżanke z klasy i nawet nie mam wyrzutów sumienia :-o

Gość erqqwewr2w
widocznie jesteś bardziej upośledzona niż ta koleżanka

Gość rudzia1994
powiedziałam jej, że ma niższe IQ niż ja ;) wiem że to było genialne.

Gość widocznie masz wyrzuty
jednak, bo piszesz o tym na kafeteriii

Gość rudzia1994
nei podszywac się, to o IQ to podszyw. nie mam wyżutów sumienia, ale.. w sumie nie wiem :(

rokkk- 'zły człowieku'? może zachowałą się głupio, ale nie możeesz powiedzieć o niej, że jest złym człowiekiem... jak to o Tobie świadczy?

widocznie.. - taka jest po prostu moja opinia. Jeśli ktoś świadomie wyrządza komuś krzywdę i czerpie z tego frajdę, nie mając po tym wszystkim wyrzutów sumienia, wręca przeciwnie - obnosi się dumnie ze swoim czynem - no to wybacz, ale nie mogę kogoś takiego nie nazwać złym człowiekiem, pomimo tego, że jestem bardz tolerancyjna.

Gość rudzia1994
Nie no, tak serio to jak wszyscy wychodzili ze szkoły to przydybałam ją i rzucałam w nią błotem. Ona ma wielką nadwagę i ma jedną nogę krótszą ;) Kogo by to nie rozsmieszyło ;) Potem wzięłam większą garść papki i rzuciłam jej to prosto w tlustą mordę i podstawiłam jej nogę ;) zrobiłam parę zdjęć i już. Nic wielkiego.

rudzia- gryzie Cię to dlatego piszesz bo obojętnie czy tu Cię ktoś zjedzie czy pocieszy- pozwoli Ci to jakoś odreagować ;) przeproś ją może? wiesz... każdy ma gorszy dzień i słabsze nerwy, które puszczają... czasem cierpią na tym inni ;-) a szuka się 'najłatwiejszych' ofiar- kogoś zezowatego, grubego, krzywego, chudego, itd ;-) wiesz... przeproś ją w poniedziałek, wytłumacz ;-) może stwierdzisz, że Tobie to niepotrzebne, bo masz to w DU... ale uwierz, że jak tamta osoba zareaguje pozytywnie, to Tobie też się zrobi lepiej- to taki 'gratis' będzie ;-)

Gość rudzia1994
znowu podszyw

rokkk- zastanów się nad sobą... bo ta panna to rocznik '94, więc smark ;-) a Ty? tamta 'rudzia' o tym błocie i zdjęciach to chyba podszyw :P

Ale nikt nie mówi, że będąc złymi nie możemy się stać dobrymi ludźmi. Ale zamiast pisać o swoich chwalebnych czynach, powinna raczej pójść do koleżanki i ją przeprosić, nie uważasz?

rokk- a Ty powinnaś chyba trochę poczytać książek z psychologii chociażby albo nie wiem- Mistrza i Małgorzatę... albo jakiś filozoficzny wywód o człowieku autorka źle się zachowała, ale nie jest złym człowiekiem

Gość rudzia1994
To był podszyw. Owszem, jak wyszliśmy ze szkoły to rzucałam w nią błotem, ale filmik kręcił mój kumpel. Chamsko trochę, wiem.

"zastanów się nad sobą... bo ta panna to rocznik '94, więc smark a Ty?" Nie zwalaj na wiek...jestem starsza od niej o 2 lata, pamiętam jaka byłam ja i moi rówieśnicy 2 lata temu. Uwierz mi nikt nie dokuczał osobom upośledzonym tylko dlatego bo mieliśmy 18 lat. Ok, nie twierdzę, że jest mega zła, ale głupia i wredna na pewno.

Gość rudzia1994
Nie zaproszę ją na żadną Colę! Ona jest głupia, i jest biedna. Żenada...!

Gość rudzia1994
nic już nie pisze w tym temacie, bo zakompleksione prawiczki sie epodszywają. nie było zadnego rzucania blotem

Mam rozumieć, że, Twoim zdaniem, młody wiek jest usprawiedliwiem dla wszystkiego? :O Jeśli jest z rocznika '94 to ma teraz jakieś 17-18 lat. To już nie jest dziecko z przedszkola, czy z podstawówki. To już jest świadomy człowiek, który powinien być świadomy swoich czynów. To osba prawie pełnoletnia, która niedługo będzie głosować w wyborach i dbać o Twoją przyszłość. Możesz mi uświadomić, jaki jest zakres..? Do jakiego wieku można czerpać satysfakcję z szydzenia z innych (tym bardziej, że "koleżanka" jest upośledzona i to nie jest jej wina, że jest taka, anie inna) i jest to całkowicie usprawiedliwione? Może ja tez się jeszcze załapię?

Gość rudzia1994
Jasne, a w necie każdy się nabija z Maćka z Klanu.

krwawa Wilczyca- ja nie zwalam na wiek miałąm na myśli raczej to, że rokk krytykuje czyjeś zachowanie, a sama robi podobnie, tylko na innej płaszczyźnie- ocenianie po pozorach, to też nie jest nic 'chwalebnego' wszyscy wiemy, ze autorka sie nie popisała- ona też wie pewno był jakiś powód- nie mówię, że 'z zewnątrz', może autorka ma jakiś? nie każdy jest na tyle silny i potrafi negatywne emocje 'rozładowywać nieinwazyjnie'- niektórzy ucza się tej sztuki z czasem

Z całym szacunkiem, ale mam gdzieś filozoficzno-psychologiczne pierdoły, które często nie mają nic wspólnego z życiem. Widzę, co się dzieje na co dzień.. :O Poza tym, chyba źle mnie zrozumiałaś. Nie miałam na celu obrażania autorki. Ale to, co zrobiła nie było tylko głupie (chociaż niewątpliwie również), ale.. złe. A to już świadczy o autorce. Nie mówię, że jest małym, wrednym szatankiem. Próbuję jej uświadomić, że jej zachowanie odbiera drugiemu człowiekowi godność. A Ty to usprawiedliwiasz młodym wiekiem. Dopóki nie zastanowi się nad swoim zachowaniem, nie dojdzie do pewnych wniosków i nie nabierze szacunku do innych ludzi - moje zdanie na jej (a także podobnych jej ludzi) temat się nie zmieni. Taka jest moja opinia. Pozdrawiam i udanego wieczoru życzę .

Jednak jak 13 latek z wściekłości zwali doniczkę nie mówisz "Spoko skarbie, zobaczysz jeszcze nauczysz się kontrolować emocje a teraz ładnie przeproś babcię".

skoro wszystko widzicie jednowymiarowo i to co piszę tez przekrecacie na swoją modłę to nie mam zamiaru tłumaczyć spokojnej 🖐️

Gość rudzia1994
Nie wiem tylko, czy powinnam czuć się z tym źle. A wy tylko wyzywać umiecie ludzi, żaaal mi was 🖐️

Gość rudzia1994
Ale z drugiej strony to było śmieszne, jak ona zasmarkana tylko: no weź przestań, no co ja wam zrobiłam, proszę...! ;)

Podszywie, nie podsycaj :O. Nawet jeśli sam topik jest zwykłą prowokacją, to takie zachowania niestety zdarzają się ludziom codziennie..