Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghnjjn

MOJE ZYCIE JEST OKROPNE, MAM WSZYSTKIEGO DOSC

Polecane posty

Gość ghfghnjjn

W lutym będę miała 21 lat. Jestem załamana, nie mam do niczego chęci... codzienie płaczę, wszystko mi się wali. - nie daje rady na studiach, zle wybrałam kierunek, nie interesuje mnie to, poza tym nie daje rady z pewnymi technicznymi przedmiotami - zwiazek mi sie rozpada- moj facet nie moze sie ze mna dogadac, ciagle sie kłócimy, jestem o niego chorobliwie zazdrosna i ciagle go o cos podejrzewam - spoznia mi sie okres o tydzien, a moja mama zrobiła mi awanture ze na pewno jestem w ciazy - schudłam, waze 46kg przy wzroscie 165cm, mam problemy z zoladkiem, refluks, serce mnie boli, nie wysypiam sie, spie po 4-5h bo sie ucze, a potem całe dnie na uczelni Jestem młoda i nie umiem sie cieszyc, nie daje rady, wszystko sie wali, co za młodosc jak świat ci sie rozpada:(

Gość moja teoria spiskowa
hej jenny z przeszlosci. nie martw sie. jak corka bedzie miala 2 lata wyjdziesz a maz, bedziesz bogata, bedziesz na kafe wyzywac ludzi od biedoty i parobkow. bedzie ok. tylko do psychiatryka cie nigdzie nie zechca bo powiedza zes beznadziejny przypadek.:P

Gość ghfghnjjn
nie jestem jenny, i oczekiwałam normalnych odpowiedzi

Gość no coz no coz.no.coz
ale to nuda ale to nuda ale.........

Gość ghfghnjjn
up

Gość Krzaczko
Tylko czego dokladnie oczekujesz.. pomoglbym gdybym mogl ale co najwyzej moge cie pocieszyc, a to raczej nic nie da :/

Gość koalla mądralla
moje też jest okropne. Jestem stara, niedlugo już nawet przestanę wyglądać jak człowiek z tej starości, ciągle tylko myśłe o pracy, nie mam życia prywatnego Zastępuję je sobie zresztą oglądaniem nieprzyzwoitych teledysków , bo na nic innego bez pracy nie mam szans http://www.youtube.com/watch?v=TTC03VzU7bg ps.odechciewa mi się po prostu miłości, jak mam inny ważniejszy problem