Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muahahahah

Ewo 33 dlaczego nie zmienisz sobie nicka na Ewa 40

Polecane posty

Gość muahahahah

:P

jeśli już to na 41 wg twojej durnej logiki co roku mam zmieniać STAŁEGO nicka? puk puk w twój pusty łepek

Gość ergfq3t
jesteś tu już ponad 7 lat? :D

Gość ewa ty juz tu siedzisz
w takim razie 8 lat????

Gość monsilin
Ewa, 33 Jak to jest miec takie bogate,realne życie towarzyskie,tak wspaniałego mężczyznę u swego boku i ciągle siedziec na kafe? UZALEŻNIENIENIE?

Gość Czapkowa pańcia
Ja tutaj jestem ponad 7 lat!:D Oczywiscie nie jestem tutaj codziennie Pracuje,mam rodzine, faceta a jednak od czasu do czasu tutaj wejde,zobaczyc co sie dzieje:D

musze was pochwalić umiecie liczyć do 41, wow... nie spodziewałam się :)

Gość ewa ty juz tu siedzisz
nie macie zycia ze tuaj przesiadujecie? to sie tyczy zwlaszcza ewki, gdzie nie wejde na jakis temat tam i ona:O

Gość czy Wy zawsze musicie
zrobić z gówna problem?

Gość Czapkowa pańcia
Ja mam zycie towarzyskie w realu ale przez sentyment tutaj zagladam:D

gdzie nie wejde na jakis temat tam i ona To znaczy, że bywasz tu tak samo często jak ona. Siebie nie widzisz?

Gość Czapkowa pańcia
"To znaczy, że bywasz tu tak samo często jak ona. Siebie nie widzisz?" tez slowa kierujesz do mnie??? Bywam tuutj jak mam czas..dzis siedze w domu to postanowilam tutaj zagladnac:D

Nie, nie do Ciebie. Do osoby, której fragment wypowiedzi zacytowałam.

Gość luzer1
Ewa 33 witam cie,masz 33 lata,tak?

Gość Czapkowa pańcia
czy Wy zawsze musicie - OK,OK :D

przez was nigdy tych urlopów nie zrobię i wróce do roboty z zaległościami... ale tak pociesznie tu piszecie... dobra, idę zrobić herbatkę, siadam i zaglądam tu tylko po skończonej literce takie mam postanowienie poprawy na dzisiaj :)

Gość muahahahah
ewa33, studiowalas informatyke w latach 80?

Gość monsilin
Hm,tak sie zastanawiam dlaczego ludzie,tacy jak Ewa, 33 non stop siedzą przed komputerem. Jestem już osobą starszą,mam męża,ale on non stop poza domem,dzecko z nami już nie mieszka. Od paru miesięcy jestem dosłownie uwięziona w domu z powodu choroby.Zycie towarzysko rodzinne przez ten okres zanikło całkowicie i przesiaduę bardzo często przed komputerem.Mimo,że nie sama,a jednak samotna jestem od paru miesięcy. Internet jest dla mnie ważny.I dlatego zastanawiam się nad losem ludzi,którzy non stop siedzą w internecie i piszą,że mają takie wspaniałe życie towarzyskie,wspaniałyych partnerów.Czy te całe opowiestki o wspaniałym zyciu to wymysł? Wydaje mi się,że chyba tak,bo nie wyobrazam sobie abym spedzała przed kompem tyle czasu mając super udane zycie towarzyskie i super partnera. Wiadomo,ze od partnera i od towarzystwa tez trzeba odpoczac,ale co niektórzy to non stop od nich odpoczywają. I co sie dziwic osobom takim jak ja,jak tacy niby sup[er ludzie więcej czasu przed kompem spedzają niz ze swoja rodziną,znajomymi.

Gość monsilin
Ewa, 33 Tylko nie zacznij informowac nas o tym,ze idziesz siku albo coś bardziej smierdzącego :-)

chyba zacznę, bo widzę, że mam tu takich wiernych wielbicieli :) a do pani powyżej - może słyszała pani o czymś takim, jak podzielność uwagi albo o takim zawodzie jak informatyk, który z racji wynonywanej roboty siedzie przed kompem te min. 8 ha w pracy i np. jeszcze ma kompa przy biurku, przy którym sie maluje, czyta itp. i w niczym nie przeszkadza mu zerknięcie raz na 5 minut w ekran na pewno potrafi sobie to pani wyobrazić :)

Gość monsilin
Ewa, 33 niby jak podzielnosc uwagi.NIe chodzi mi o to,ze w parcy klikasz,ale Ty jestes non stop na kafe i mozna sie domyślić,że udzielaszsie nie tylko na kafe,więc spedzasz mnówwo csasu w komputerze robiąc rzeczy niezwiazane całkowicie z pracą. Nie jestem jakąs Twoja wielbicielką,po prostu bywam bardzo często na kafe i czytam więc widzę,że Ty czy to swiątek,piątek czy niedziela,lato,zima etc jestes turtaj i to od rana do późnych godzin nocnych. Co ma podzielnosc uwagi do tak wspanaiłęgo,realnego zycia towarzyskiego jakie Ty niby prowadzisz,co ma wspolnego podzielnosc uwagi do tak wspaniałęgo,partnerskeigo zwiazku jaki Ty masz?

że tak powiem lakonicznie - nie widzę związku :) zwłaszcza pory roku z moją obencością na kafeterii a teraz herbatka i literka L :)

Gość monsilin
Ewa, 33 Niedziele,swieta,dni powszednie,jesteś tutaj zawsze,nie tzeba codziennie Twoich wpisów czytac,wystarczy wygoglowac Twój nick i widac jak na dłoni Twoje wpisy. Zal mi takich ludzi jak Ty.

Gość monsilin
Ewa, 33 nie ironizuj mitomanko.Zal mi Ciebie.Ciekawe jak byś sie zachowywała jakbys takiego WSPANAIŁEGO ZYCIA RODZINNO TOWARZYSKIEGO nie miała.Chyba byś 7dn/24h siedziała.

Gość qq na mooniu
No właśnie Ewa jak to jest z Tobą stara ruhro:D

Gość luzer1
Ewa 33 wydajesz mi sie przyjemna kobieta

Gość Ewa3(4)3
jesteś dziewicom?

Gość luzer1
wsadziłbym ci w dopkę gaśnicę:) a potem na drugim końcu pokoju marszczyłbym freda a ty byś mi śpiewała ewo pieśńi o miłości:)