Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak mam dzis pecha

Zgubilam prawko zagranica, czy jest szansa...

Polecane posty

Gość a jednak mam dzis pecha

Czy jest szansa ze otrzymam jakikolwiek dokument zastepujacy prawko? Woze codziennie dzieci do przedszkola i potrzebuje prawko codziennie ;) Wlasciwie chyba nie moge w zaden sposob udowodnic ze je mialam. czy policja moze to jakos sprawdzic? Prawo jazdy jest polskie. Wiem ze w kazdym kraju prawo jest inne ale moze macie podobne doswiadczenia? Dopiero jutro jade na policje zglosic to, moze sie czegos dzisiaj od Was dowiem?

a w jakim kraju zgubilas?nie czekaj lepiej tylko zadzwon i zglos od razu..przynajmneij ja bym tak zrobila.a co do prawka-w pl w wydziale komunikacji chyba mozesz isc i dostaniesz papier ze zdlas egzamin-nie wiem jak w innych krajach ale w uk mozesz go wymienic na prawko(papier musi byc przetlumaczony itd)

W Austrii- No wlasnie problem z tym ze do Pl jezdze raz na ruski rok i myslalam ze w jakikolwiek sposob bede mogla to zalatwic na miejscu. Ale jelsi bedzie trzeba jechac to pojade, tylko wlasnie.....zeby jechac sprawnie i szybko musze miec prawko :O A ile sie czeka w Pl na wyrobienie nowego prawa jazdy? Dzis utraty nie moge zglosci bo musialby ze mna maz jechac i cala dzieciarnia, a juz spia :O