Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyczka z USA

do lasek z USA ktore sa kosmetyczkami

Polecane posty

Gość beznadziejnie zakochana:D
a czego sie spodziewac? Przeciez za granica jest malo polek na poziomie. A te niby kosmetyczki pokazaly to w calej okazalosci:o wstyd moje panie, wstyd

Gość kosmetyczka z..
ale czego ja mam sie wstydzic?wstyd to d..y dawac i krasc!!!!! woow

Gość beznadziejnie zakochana:D
czego masz sie wstydzic? Braku klasy i kultury, chamstwa i prostactwa. Tego powinnas sie wstydzic

Gość Ola_____
Do usialalala: Twoje kolezanki z Chicago pracuja jeszcze w jakichs gabinetach? Bo wlasnie szukam jakiejs dobrej kosmetyczki z tych stron.

Adresu nie podam z prostego powodu..nie na tym forum..poza tym nie znam cie. Chicago jest duze salonow masz na peczki. Powdzenia :)

Gość Ola_____
Do usialalala: Wolalabym wlasnie cos sprawdzonego. A na maila mozesz udzielic mi takiej informacji?

Ja nigdzie nie napisalam ze bylam ich klijentka,wiec nie moge zachwalac ich umiejetnosci;) Jak bys mieszkala w Londynie, napewno byc mogla polecic cos sprawdzonego.

Gość gość
Pracowalam tam rok w chikago ,nie ma lepszych kosmetyczek ,fryzjerek niz Polki ,moze za malo niektore umieja,dzis mam salon w Polsce jest ok.

Gość gość
Pracowalam tam rok w chikago ,nie ma lepszych kosmetyczek ,fryzjerek niz Polki ,moze za malo niektore umieja,dzis mam salon w Polsce jest ok.

Gość gość
Do Kosmetyczka z USA: mam 43 lata,moja corka 24,tak akurat sie kiedys ulozylo. Moja corka zyje od 2007r w Chicago. Skonczyla Nursing mysle,ze dobrze Cie zrozumialem,studia-pielegniarystyke,pracuje w 1 z szpitali w Illinois. JEsli odczytasz,odezwij sie na fb : Tomasz Radek Torgersen. Pozdrawiam.