Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuli lanka

nudyyyyyyyyyyyyyy :(

Polecane posty

Gość mi tez
hmmm,o zakochaniu maja wziecie,ale musi byc tragicznie nieco,takie sie czyta fajnie

Gość buuuuuuuli lanka
Poradźcie ludzie !!! Bylam w zeszlym tygodniu u gina i on zamiast mnie zbadac zaczal obgryzac mi paznokcie u stop co to moze oznaczac ??? zakochal sie we mnie ?? czy po prostu byl glodny ?? Piszcie bo nie moge spac , ciagle mysle o nim !!! co myslisz o tym ??

Gość buuuuuuuli lanka
no to dopisuje tragiczny final ... dzisiaj sie dowiedzialam , ze ten ginekolog mial opryszczke :( i dzis mam cale nogi w krostach. poradźcie mi cos do smarowania !!! jak myslicie czy jesli powiem jego zonie to sie z nia rozwiedzie i ozeni ze mna ???

Gość mi tez
haha,nie przejdzie,musi byc autentycznie,pomysle,cos moze wypoce

Gość mi tez
bulilanka dlugo juz czytasz kafe?ja jakies 7 lat,zaczelam od Kochanek i Sposobie zdradzanych zon,fajnie sie czytalo,teraz to juz nie to,eh

Gość buuuuuuuli lanka
hmmmmm :( ale tu leca takie beznadziejne kawalki czasem i ludzie lykaja wszystko to moze ten tez lykną ?? :D no to ja nie wiem jaki mozna wymyslic :) moze .... bylam dzisiaj u mojego ginekologa poszlam tylko po recepte , ale on jak mnie tylko zobaczyl usmiechnal sie poznal mnie, mimo, że chodze do niego bardzo rzadko Przez cala wizyte byl dla mnie bardzo mily i prawil mi co jakis czas komplementy. Nie wiem co o tym mysleć... Napiszcie czy na moim miejscu zrobilibyscie pierwszy kok zeby z nim sie spotkac ?? i co lepszy temat ???

Gość buuuuuuuli lanka
ja okolo 3 latka glownie dyskusje ogolna czasem ciaza porod itp niektoe tematu to chyba polglowki wymyslaja , albo takie osoby , ktorym sie nudzi tak jak nam teraz :D

Gość mi tez
niedobry,to musi byc cos elektryzujace

Gość buuuuuuuli lanka
kurde no :( slaba jestem w prowokacji ale wiesz co??? dodam go i zobaczymy czy ktos łyknie :D

Gość mi tez
a ja zazwyczaj zycie uczuciowe,ciekawych rzeczy sie dowiedzialam o zwiazkach,nieraz smiesznie jest,ale zyciowo rowniez

Gość mi tez
a ja zazwyczaj zycie uczuciowe,ciekawych rzeczy sie dowiedzialam o zwiazkach,nieraz smiesznie jest,ale zyciowo rowniez

Gość mi tez
dobra dawaj,ja tez cos zaczne

Gość buuuuuuuli lanka
nooo :) ale niektore tematy to mnie przeazają a ten caly offerma to ma niezle porąbane w garnku i ze nikt go nie zablokuje!!! a edakcji kafee sie dziwie, ze nigdy nie zglosila jego wypocin na policje , bo kiedys naprawde cos zrobi i redakcja za to beknie

Gość buuuuuuuli lanka
chcialam dodac ale wyskakuje mi takie info "W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum." a to guzik prawda , bo ten temat jest pierwszy chyba cenzura kafeee

Gość mi tez
ofermy nie czytam,mija sie z rozumem,nie lubie takich,unikam wrecz

Gość buuuuuuuli lanka
ja tez nie czytam ale widze jego tytuly

Gość mi tez
moze nas inwigiluja-hahah

Gość buuuuuuuli lanka
:D haha chyba tak bo przyrzekam ze ten temat jest pierwszy ale skoro tak to niech pusuwają topiki ktore obrazaja innych dlaczego tego nie robia?

Gość mi tez
to pewnie jakas ich polityka,a w polityke lepiej sie nie mieszac,bulinka ile masz wiosen ?

Gość buuuuuuuli lanka
no niby tak ale troche chamstwo!! ja 33 :)

Gość mi tez
piekny wiek,ja 9 wiecej,no i jestesmy same w tym temacie,nikt sie juz nie nudzi z nami=hi

Gość buuuuuuuli lanka
a mialo byc takie piekne prowo !!!!!

Gość buuuuuuuli lanka
ZAPRASZAMY NUDZIARZY!!! NUDZĄCYCH SIĘ !!!! I PRZYNUDZAJĄCYCH!!!!! :) moze ktos sie dolączy :)

Gość mi tez
moze cos ciekawego napisze,jakies sprawy zyciowe,niekoniecznie swoje,moze cos sie gdzies dzieje ekscytujacego i sie z nami podzieli,ludziska piszcie!

Gość mi tez
moze cos ciekawego napisze,jakies sprawy zyciowe,niekoniecznie swoje,moze cos sie gdzies dzieje ekscytujacego i sie z nami podzieli,ludziska piszcie!

Gość buuuuuuuli lanka
no wlasnie !!! moze opisze zycie matki , sasiadki, siostry brata??? albo pozali sie na cos tudzież podzieli radością :) bo tu nudą wieje !!!!

Gość mi tez
ja to chyba wskocze na youtube,filmiki poogladam,czy cos poslucham,dobrego wieczorka bulinko

Gość buuuuuuuli lanka
no dobra :) to milego wieczorku ja tu sie jeszcze ponudze moze ktos wpadnie :)