Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pili17

dieta kapuściana (kwaśniewskiego) POMOCY

Polecane posty

od jutra zaczynam dietę kapuścianą, mam nadzieję, że przetrwam ten tydzien! Byl ktos na tej diecie? ile zrzuciłyscie w ten tydzien? ta woda, którą wydalamy w tym czasie sprawia, że chudniemy nawet do 6 kg (podobno) i czy to jest juz widoczne? Bo tłuszczu jeszcze nie spalamy? aaa i jak z efektem jojo ?! Pomóżcie :)

Gość niwaaa
dam Ci dobra radę, nie wytrzymasz na tej diecie, ja nie jadlam po 18 i pilam duzo zielonej herbaty, schudłam 6 kg, sdrowo i rozsadnie

może mam racje, spróbuję ile wytrzymam to wytrzymam, potem staram się za wszelką cenę zmienić nawyki żywieniowe i tak jak mowisz nie jesc po 18 przede wszystkim 8i nie podjadać

Gość niwaaa
nom bedzie ciezko, ale musiz miec silna wole bo to podstawa przy odchudzaniu

chce tylko 4 kg, mam 164 cm wzrostu i 54 kg i to dla mnie za dużo, bo wsyztsko w biodra idzie :(

moja mama nie dala rady, po 4 dniach wymiotywala rowno nie mogla juz patrzec na ta kapuche, ktora w smaku byla fuuuj - probowalam :P schudla 7kg ale szybko wrocila do starej wagi, pozniej stosowala diete 1000 kcal i po jojo nie bylo sladu

Gość niwaaa
nie przesadzaj, przy takim wzroscie Twoja waga jest jak najbardziej w porzadku, ja mam 160 cm i waze 50 kg i mowia mi ze jestem chuda, Ty na pewno przesadzasz, nie ma sensu sie katowac

kurde no to moze być ciezko, lubie kapuste ale pewnie tak jak mowicie nie dam rady, ale warto spróbować... w kazdym razie dzieki :)

Gość tuity
moja koleżanka któregoś dnia pierdnęła po tej diecie i do dzisiaj orbituje 🖐️

uwierz, że slopdycze już odstawiłam ;) ale mam tak ze potrafie nie jesc prawie nic przez caly dzien bo mi sie po prostu nie chce, a czasem jem wrecz za duzo

Gość boematy
hahaha 54 kg to duzo? masakra,gdybys wazyla 80 to moglabys sie martwic,jestes za chuda