Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małłgosia19

Jak go CAŁOWAĆ by był zadowolony??? Namiętnie tzn jak???

Polecane posty

Gość małłgosia19

Nigdy się nie całowałam z języczkiem. Nie wiem jak się do tego zabrać, trochę zniechęca mnie obślinianie się. Jak go całować, co robić jak mi wsadzi do ust język? Mam nim kręcić??? Muskać mu wargi??? Co zrobić by mu się spodobało??? Co jak nie będę mogła tchu złapać, oddechu???Prosze o poważne porady, opis.

Gość Gumowy Joe
Z calowaniem jest jak z przymierzaniem nowych butow: trzeba najpierw zalozyc, by sprawdzic czy pasuja, a jezyk od buta dobrze wyciagnac... :-)

Gość Dark chocolate
Bez obrazy ale dla faceta całowanie jest zazwyczaj mało ważne. Masz 19 lat może czas na jakis seks? Anal? Lub chociaż oral. To go napewno zadowoli.

Gość małłgosia19
Proszę o odpowiedzi na moje pytania- jakie całowanie w usta podnieca faceta, co robić z językiem w środku jak się zetknie z jego? czy calowac go w przerwie po szyi? czy muskać tez wargami tylko bez języka? boje sie ze sie "obślinie"....

Gość wiesz co..........
całuj jak popadnie, nic nie planuj i pisz sobie scenariuszy...całuj aż padnie ;)

Gość wiesz co..........
miało być: nie pisz scenariusza :)

Gość małłgosia19
ale jak nie wiem jak, jak facetow najbardziej podnieca, jak lubia? czy muskanie wargami tez? jak wsadzi mi jezyk to ja mam swoim tez go "miziac", nie umiem, boję się jak to wyjdzie by nie bylo ze calowalam sie do bani...

Gość Dark chocolate
To jakoś tak samo z siebie wychodzi. Tak samo jak sie nie da ułożyć scenariusza rozmowy bo nie wiesz o co druga osoba zapyta. Tu jest tak samo jak przyjdzie co do czego to będziesz wiedzieć. Uprawialiscie juz seks? Lub jakies zabawy?

Gość Gumowy Joe
Jak sex? dziolcha ma jeszcze dziewiczy jezyk, a ty sie pytasz o penetracje :-)

Gość wiesz co..........
ciężki dylemat ale uwierz każdy znajdzie sobie sposób na całowanie, niektórzy lubią z języczkiem inni nie, niektórzy lubią całować inni nie...i tak można w kółko...może dziwne ale powiem nie przejmuj się tym i rzuć się na falę jak podczas nauki pływania...powodzenia

Gość Dark chocolate
Uwierz mi zgracie się napewno. Na początku normalnie potem z języczkiem. No możesz "muskać :) " jak to nazwałaś po szyji to raczej on ciebie a nie ty jego ;) poczytaj o tego rodzaju pocałunków. Właśnie o to chodzi zeby języki sie dotykały i mu języka nie pchaj całego i głowę odchyl w bok lekko.

Gość małłgosia19
to moj pierwszy chłopak, nie było seksu. spotykamy sie ponad 2 tyg i mysle ze wkrotce przyjdzie pora pocalunku z języczkiem. nie wiem czy się no nie obslinię lub czy on mnie zabardzo nie obślini, czy nie będzie mnie smerał jego język. jak calowac, same wargi tez muskac? jak mi wsadzi język to co mam zrobić, moim też ruszać?

Gość Dekielek na blacku mojito
Trafiłaś do niewłaściwego działu, Chocolate jest tego najlepszym przykładem. :)🖐️

Gość Dark chocolate
Uwierz mi zgracie się napewno. Na początku normalnie potem z języczkiem. No możesz "muskać :) " jak to nazwałaś po szyji to raczej on ciebie a nie ty jego ;) poczytaj o tego rodzaju pocałunków. Właśnie o to chodzi zeby języki sie dotykały i mu języka nie pchaj całego i głowę odchyl w bok lekko.

Gość małłgosia19
co mam zrobic jak mi wsadzi jezyk?? jak moim ruszać? koleżanka mi mowila by się "wić" na jego języku tzn co robić, kręcić moim językiem po jego języku???

Gość Dark chocolate
DEKIELEK o co ci chodzi ze jestem najlepszym przykładem?

Czy naprawdę muszę ci to wyjaśniać, Chocolate? :)🖐️

Gość Dark chocolate
Tak możesz kręcić w okół jego. Byle zeby sie dotykaly. I nie obslinisz sie. Robi to miliony osób. I nie planuj tego bo raczej nic z tego nie wyjdzie musi byc na spontana.

Gość małłgosia19
a co to znaczy "wić" się na nim z nim??? i co to znaczy namiętnie- to to samo co z językiem, nie bardzo rozumiem "namiętnie" czyli jak???

Gość Dark chocolate
Tak Dekielku wyjaśnij mi. :) bo nie wiem o co ci chodzi. Wal chłopie prosto z mostu lubie prawde.

Gość Dark chocolate
Tak Dekielku wyjaśnij mi. :) bo nie wiem o co ci chodzi. Wal chłopie prosto z mostu lubie prawde.

Pewnie, chłopie. :classic_cool: Jesteś kurrewsko bezpośredni, jak chooy wciskający się w odbytnicę osła. :) Prawica, panie kolego. :classic_cool:🖐️

Gość Dark chocolate
Ja nic o namiętnie nie pisałem sama to w temacie napisałas. Namietnie czyli czule. Czule czyli pokaz ze go kochasz. Kochasz czyli ze ci na nim zalezy. Powoli bez haotycznych ruchow.

Martw się przede wszystkim, żeby Tobie było przyjemnie. A reszta pójdzie sama. Co to za popieprzone pytanie...

Wszyscy się robią bezpośredni i porzucają pozory. Kafe wkracza w nowy okres, cholera.:O

Gość Dark chocolate
Dekielku może ty napiszesz i nie bedziesz bezpośredni. Pokaż jak to się robi. Czekam na twój post. :) a to chłopie to tak po koleżeńsku

Gość Dark chocolate
DEKIELKU HOP-HOP gdzie jesteś? Piszesz czy uciekłeś?:)

Nadal nie rozumie. No. :classic_cool: Chłopie, panie kolego. Dziewucha chce się poślinić najpierw, a ty od razu, że może by tak seks, że może anal, chociaż oral. Kurrwa, no. :O

Gość małłgosia19
ja bym prosiła o poważne wypowiedzi w związku z moimi pytananiami - co to znaczy "wić" się na jego języku? obkręcać moim czy co?

Problem w tym, że ona nie chce się poślinić, jak piszesz. Ona chce "żeby on był zadowolony". Przy całowaniu?! W tym wieku?! Nie gniewajcie się, ale to trochę pachnie nierządem: "zadowolony klient". TO JEST CHORE.