Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcębycnachalna

wysłałam mu SMS nie odpisał, czy wysłać znowu?

Polecane posty

Gość niechcębycnachalna

pisalam do kolegi, ktorego jutro zobacze, mamy sie spotkac w pubie ze znajomymi. nie odpisal mi na sms od wczoraj. zle sie z tym czuje. nie wiem czy mu cos pisac czy dac sobie spokoj? i jak jutro sie zachowywac? jak gdyby nigdy nic, czy cos wspomniec ze mi nie odpisal?

Gość xerox 30
a nie możesz zadzwonić?

Gość niechcębycnachalna
nie chce zadzwonić, po co... mógł odpisać, od wczoraj mineła doba... widocznie mu nie zalezy, moze sie o cos obrazil... zastanawiam sie jak bedzie jak jutro go spotkam, czy mam cos mowic o tym, ze mi nie opdisal, czy nic, udawac obojetna??? by nie wyjsc na nachalna... ale źle mi z tym, jakoś na dusyz ciężko ze nie odpisal...

Gość niechcębycnachalna
i co robic,pisac mu cos?

Gość a po jaka cholere
nie odpisal i masz znowu pisac??? nie badz nachalna

Gość a po jaka cholere
zresta to tylko kolega tak? no to co mial odpisac? chyba ze w smsie bylo pytanie? jak brzmial ten sms?

Gość niechcębycnachalna
nie chce pisac tresci, ale cos go tam zapytalam, postawilam znak zapytania. moze wykasowal czy zapomnial odpisac, a moze nie chcial.dlatego moze lepiej nic juz mu nie psiac, ale korci mnie by napisac, ale jeszcze sie zastanawiam, chce was sie doradzic. i jak mam sie dzis zachowywac na tym wspolnym spotkaniu ? jak nic nie napisze to mam udawac ze nic sie nie stalo, nie odpisal to trudno? czy cos wpsomniec ze mi nie odpisal? zobaczyc co powie?

Gość a po jaka cholere
bez tersci ci nie pomoge,bo relacje macie czysto kolezenskie,wiec trudno napisac cos obiektywnego

Gość a po jaka cholere
ale powiem tak jezeli bylo pytanie kultura wymaga odpisac,chlopun jak zalezy na to na chuuju za przeproszeniem sie zakreci a na kazdy sms odpisze i ciebie smsami bedzie zawalal non stop,widac po tym ze malo go obchodzisz i traktuje cie jak kolezanke i nic poza tym,ja bym na twoim miejscu drugi raz nie pisala bo sie zwyczajnie podkladasz i narzucasz,jakbym sie w pubie spotkala tez bym do tego nie nawiazywala a gdy on napisze do ciebie olala tak jak on ciebie i tyle

Ty zrobiłaś pierwszy krok, następny należy do faceta. Nie pisz NIC więcej do Niego i w żadnym wypadku na spotkaniu nie pytaj czemu nie odpisał. Może nie ma nic na koncie?

Gość niechcębycnachalna
he he nie ma nic na koncie tel he he, ma , bo ma na abonament tel :-) albo zapomnial albo nie chcial czy nie mogl odpisac.chyba nic nie robic, udawac ze mnie to nie obeszlo, dac sobie spokoj i zobaczyc jak on dzis bedzie sie zachowywal w stosunku do mnie.. wybijcie mi z glowy tego smsa bo korci mnie by napisac cos w stylu "obraziles sie na mnie?"

Gość a po jaka cholere
jezuu daj sobie spokoj dziewczyno:o jak bedziesz taka nachalna i czepliwa to facet bedzie wial od ciebie gdzie pieprz rosnie:o

A przestan! Szkoda zachodu. Pamietam ze mialam podobna sytuacje i teraz wiem ze nie potrzebnie tyle pisalam do niego. Okazalo sie ze wolal moja kolezanke ode mnie... Co za frajer 🖐️ a gdy przestalam pisac to wtedy on zaczal sie odzywac a ja mialam na niego nalane... Tego kwiata jest pół świata dziewczyno! Sam przyjdzie w łache, zobaczysz.. Tylko daj mu spokój. Jak bedzie mu zalezalo to sie odezwie

Gość niechcębycnachalna
Ok, dziekuje, upewniliscie mnie, ze lepiej nic nie pisac.ale czy wspomniec cos na spotkaniu ze nie odpisal? jak wspomniec to na pocztaku spotkania czy potem, czy wcale tez? udawac obojetna?

Gość na spotakaniu nic nie mów o
tym smsie. Juz Ci reszta pisała.

Gość Romeo..............
brak odpowiedzi, to też odpowiedź

Gość 15hh7lll
pastor6661: kto ? zabija i mordował ,dlaczego wyparowały składki z 30 lat emerytalne moje ? szukam na razie znalazłem to ... Trud Żydów pracujących wokół Roosevelta doprowadził do tego, ze USA wspólnie z ZSRR wystąpiły zbrojnie do walki przeciwko Europie środkowej, gdzie była kolebka nowej idei, opartej na nienawiści do Żydów. Zrobili to Żydzi, gdyż wiedzieli, że w przypadku zwycięstwa Osi, a głównie hitlerowskich Niemiec, które doskonale przejrzały plany polityki żydowskiej, niebezpieczeństwo rasizmu stanie się w USA faktem dokonanym i Żydzi znikną z powierzchni świata. Naród Polski pozbawiony własnego majątku produkcyjnego, więc okradziony z dochodów z własnej produkcji, zmuszany do ograniczania produkcji rolnej, której wielkość nie pokrywa już zapotrzebowania żywnościowego narodu, reformą oświaty z 2000 r., obniżającą poziom edukacji, pozbawiony średniego szkolnictwa zawodowego, pogrążany w świadomie zaprogramowanej nędzy musi odejść w niebyt. Takie są nieubłagane prawa ekonomii i żydowscy inżynierowie platform-oralnego „postępu w Polsce znają je doskonale.