Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość aaaxeeel foooocks
w sumie nie wiem czy Pani będzie odpowiadać na zaległe posty bo nie do konca zrozumiałam, więc się powtórzę :) Aleksandra 13.12.1981 Czy w tym roku spotkam życiowego partnera a jeśli tak to kiedy a jeśli nie to jak to zmienić jeśli karty pokażą

Gość .mk;ljkljlk
ja tez poprosze ejsli mozna.... kiedy odbedzie sie moj slub? czy bedzie to w tym roku?anita 20 07 1984

Gość malenka254
malwina 03.08.1988, krzysztof 15.01.1984 czy jeszcze zejde się ze swoim byłym chłopakiem, jak ułoży mi sie życie prywatne???

TAKA SOBIE as karo, walet kier, dama trefl praca będzie jak najbardziej i to satysfakcjonująca Cię. Nie małe pieniążki. Ogólnie będziesz zadowolona. Praca z młodymi ludźmi, walet mówi o pracy w jakimś ruchliwym miejscu. Dama ukazuje tu Twoja szefowa. Nic więcej nie widać , po asie mogę Ci powiedzieć że to praca która chcialabys mieć. Tzn jeśli masz na oku jakąś konkretną posadę to możesz spać spokojnie:) uważaj na żołądek - as trefl, 10 trefl kiedy ta praca będzie - as pik czyli zimą czy powinnas przeprowadzić się i wsiąść kredyt na budowę mieszkania - 10 pik, odradzalabym, jakas przeszkoda się tu pokazuje. Coś się będzie wydłużyć możesz mieć problemy ze spłata etc. ale pamiętaj to Twoje życie a karty to karty Trzymam kciuki :) Pozdrawiam ciepło:)

gusiagusia 9 kier, as karo uou no taak i to jak najbardziej. Małżeństwo widać i to takie z prawdziwej miłości. Będziesz szczęśliwa w związku z tym :) a kiedy - do 3 lat a dokładniej przełom maj czerwiec Trzymam kciuki:) pozdrawiam ciepło :)

Gość kiwi119
Witam proszę o pomoc jestem w dość trudnej życiowej sytuacji chcę wiedzieć czy uda sieto rozwiązać i jaki to będzie rok kasia 14,10,1979 mój adres to kasiapara2o2.pl

a ja mam pytanie$$$ $$ $$ krol pik, 10 pik, 9 trefl hmm. Jesteś raczej typem samotnika, lubisz dominować, znasz swoją wartość. Ale i tak jakbyś lubił gdy jest Ci źle. Lubisz być smutny. Trochę tak jakbyś lubił się uzalac nad sobą. Ale jesteś też wspaniałym przyjacielem. Można zawsze liczyć na Ciebie. Wszystko co robisz dla innej osoby robisz to bezinteresownie. Troszkę się chyba pogubiles w życiu. Jesteś dobrym człowiekiem, inteligentnym, ale i smutnym

Gość prosze o wrozbe
monika 27/03/74 faraz 20/11/78 , czy cos z tego bedzie? Bardzo prosze o wrozbe

Gość kiwi119
proszę o pomoc bo jestem na życiowym zakręcie Kasia 14.10.1979 jaki to będzie rok czy uda sie z tego wyjść kasiapara@o2.pl

Gość Pytająca012
Ja tez poproszę o wróżbę. Martyna 31.12.1992r. Co czeka mnie w miłości w roku 2012?:)

KIDKJALA walet trefl, 10 kier, 10 pik, 10 karo, dama pik, 9 karo, 9 trefl, król kier, dama trefl a więc jakiś związek Cię czeka z młodym szatynem, ale niestety nie będziesz pewna swoich uczuć. Pieniążki. Nie wiem czy pracujesz, jeśli tak to może jakas podwyżka może się szykuje w każdym razie przypływ gotówki. Hm i tutaj pokazuje mi się król kier czyli mężczyzna którego darzylas, darzysz jakimś uczuciem, a który nie jest w stosunku do Ciebie do końca szczery, za nim stoi młoda szatynka być może siostra, ale nie wydaje mi się aby to była siostra. pozdrawiam

basia1551 zrobiłam parnterski Ty - dama karo, król trefl, 9 kier Hm, no więc kochasz go i nie możesz sobie dać z nim spokoju. Cierpisz z tego powodu. Tak jakbyś się czuła winna za to że nie jesteście już razem. Myślisz często o nim. koło Ciebie kręci się starszy szarym, ale Ty go nawet nie widzisz On - król kier, as trefl, as karp Dla niego to on san jest najważniejszy. Czymś go ubodlas i on się ujmuje honorem. Cierpi, ale znalazł zajęcie i tylko na nim skupią swoją uwagę. Wspólna- walet pik oboje chcecie ale nie wiecie jak. Obydwoje jesteście dumni Przyszłość - król pik, dama trefl, 10 trefl kurcze on jest zły o coś. Ty tutaj musisz walczyć o to. ale po cichu. Daj mu czas. On potrzebuje czasu. Chciałby abyś była ta dziewczyna w której się zakochał. Szansa jest ale wszystko zależy od tego jak to rozegrasz trzymam kciuki :) pozdrawiam ciepło ;)

Kurczę chyba masz duży talent do tych kart, bo wiele rzeczy się zgadza :) Bardzo dziękuję Ci za wróżbę! Można zadać jeszcze jedno pytanie i oczywiście czekać na swoją kolej? Faktycznie trochę go skrzywdziłam, ale miałam 16 lat wtedy więc głupie błędy mogły się zdarzyć, teraz kolejnego takiego błędu nie popełnię. Zaś nie rozumiem czasami jego myślenia, niby czasem czuje, że on chce ze mną być, a po chwili znów, że może i by chciał, ale to niemożliwe... poczekam do Walentynek ;)) może ten dzień coś zmieni, może uda mi się wyjść do niego z propozycją o spotkanie :) Jeszcze raz dziękuję!! :)

basia1551 dziękuje hehe śmiało zadawaj ile chcesz :) teraz udam się na posilek:) ale za 10-15 minut wracam kłaść karty dalej :)

A to super :) tylko, żeby Ci się potem nie zbrzydło odpowiadanie na moje pytania, skoro mogę pytać ile chcę ;)) hihi Barbara 08.11.1992r Jak potoczy się moje życie w ciągu najbliższych miesięcy, czy wydarzy się coś ważnego?

Gość do asderka_aaaa
Czy moglabym napisac do Pani na maila? :)

Hmm ja muszę uciekać więc jeśli o mnie chodzi to można napisać na maila. To nawet lepiej ;) tajemnicza781@wp.pl

Gość rozluźniona własnotręcznie
Jak w tym roku bedzie wygladało moje życie miłosne? czy spotkam jakiegoś nowego chłopaka i kiedy? Magda, 20.04.94r

Gość nowa partia
a ile zarabiam też muszę podać i adres zamieszkania? jezeli wróżysz to powinnas wszystko wiedzieć

Gość Kasiasiasiasiasia
Kasia 04.10.1988 Czy ja i mój obecny partner będziemy ze sobą na stałe?

Gość do asderka_aaaa
Dziękuję bardzo. Już wysłałam maila. :)

Gość mama1984jj
asderka_aaa- czy ja też mogę liczyć na wróżbę... Joanna 15. 12. 1984- jak długo jeszcze będę "płaciła" za błedy pewnych osób a tym samym czy wyjdę kiedys z klopotow finansowych-jak to sie kasztaltuje w najblizszej przyszlosci. Za odpowiedz- Dziekuje-

Gość czy sie uda?
basia 04.12.79 szukam pracy

nowa partia wróć do pierwszej strony i przeczytaj to co napisałam w pierwszym poscie. Zostało to napisane z myślą o takich tepych debilach jakim jesteś Ty :)

Gość rozluźniona własnotręcznie
assderka, mam nadzieje,że mi powróżysz, bo już niebawem będę miała tą 18. Dodam,że czasem sama sobie wróże z kart klasycznych i nawet mi troche wychodzi ;) dlatego ciekawa jestem co ty mi powiesz. pozdrawiam