Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

rozluźniona własnotręcznie hehe no trochę Ci jeszcze zostało. jeśli wrozysz sobie i Ci to wychodzi to gratuluje ja sama sobie nie umiem wróżyć i z tego co wiem większość osób nie umie:) ale jeśli Ty potrafisz to świetnie i zazdroszczę:)

Gość rozluźniona własnotręcznie
Tylko ważne żeby nie wróżyc za często samej sobie :p powiedz mi co to znaczy,jeśli na waleta pik (oznaczyłam sobie nim mojego byłego)często wypada 7 pik? wydaje mi sie, że jest mi nieżyczliwy.

nostalgiczna zosia 10 pik, 10 kier, as trefl, król trefl, król karo, 9 kier, as karo 10 karo Musicie bardzo dużo ze sobą rozmawiać. Nie o wszystkim sobie mówicie. Dlatego pojawiają się między Wami niesnaski. Ale stosunki między Wami poprawia się diametralnie, tylko musicie ze sobą dużo rozmawiać. Co do zdrowia męża. Wyszło mi tu as trefl i walet karo, 10 pik, będzie dobrze, tylko musi się oszczędzać i pilnować stawiam na serce - 10 pik trzymam kciuki i pozdrawiam stawiam na kłopoty z

Gość czekamy
na dalsze odpowiedzi :O

Gość Viviii
czy ja tez moge prosic o wrózbe?? Dagmara 06.09.1985 :)

Gość Viviii
kiedy bede w ciazy ):

Ja tez poproszę :) Beata 22.08.1977 Kiedy poznam mężczyznę,za którego wyjde za mąż i czy będę miała jeszcze jedno dziecko?

Gość milli vanillii
to i ja poprosze Anna 05.03.1978 pytanie - czy czeka mnie przeprowadzka? jesli tak to za jaki czas?

Gość kiwi119
Witam -Kasia 14.10.1979 czy uda mi się wyjść z kłopotów finansowych i czy wreszcie ułożę sobie życie proszę o drobną wróżbę

Gość inkwizytor z kafelandu
współczesność zaprasza średniowiecze do XXI wieku.

Gość Viviii
asderka_aaa czy bedziesz jeszcze dzis wróżyła??

xxmmaaxx as karo walet karo walet pik dama pik 9 karo król pik dama karp as pik 10 kier Jeśli chodzi o strefe zawodową to fantastycznie Ci się to ułożyło tutaj. Jeśli nie pracujesz to pracę szybko znajdziesz, a jeśli pracujesz już to i tak pojawi się lepsza posada:) w każdym razie na brak pieniążków narzekać nie będziesz. jeśli chodzi o strefę uczuciowa to pojawi się starszy brunet w miejscu pracy, pojawi się jakiś flirt między Wami. trzymam kciuki:) pozdrawiam cieplo:)

A ja wypowiem się hehe 9 kier 10 pik no dzieciątko urodzi się nawet po czasie. Tak do tygodnia:) trzymam kciuki pozdrawiam:)

Gość Viviii
O to moze i do mnie dojdzie :)

Gość Ja też czekam niecierpliwie
mam nadzieję że dziś jeszcze dostanę odp :) Ania 10.10.1983

Gość przepedzona w kąt
agata 26.01.1987 Czy mój mężczyzna zmieni swoje postępowanie wobec mnie?(07.11.1981

Gość przepedzona w kąt
mariusz ma na imię..

Gość Aisha 123
Alicja 17.o3.68 , czy nowa znajomosc ma szansę?

Gość fdbbggb
w takim razie czekam:)

Gość fdbbggb
chyba bede poza kolejka i dzis juz nie zdaze:(..

Violuncia Ty - dama pik, 9 kier, 10 kier oj widać, że bardzo go kochasz. Zależy Ci na nim i w sumie to tak jakby on był całym życiem dla Ciebie. Ale ta dama mówi o tym że jesteś zazdrosna o niego On - 9 karo, dama kier, dama karo no on myśli o Tobie też bardzo Cię kocha myśli o czymś poważnym tzn chce zainwestować w ten związek Wspólna - walet trefl, 9 pik, król trefl pojawia się jakieś sprzeczki, fochy, ale ogólnie wszystko dobrze

Gość kls
a ja >?? 10:56 [zgłoś do usunięcia] kls Bożena 28.06.1978 czy w środę otrzymam pracę o którą się staram w swoim miejscu zamieszkania?

Gość taktatak
Aleksandra 29.03.1975 czy moja nowootwarta firma okaze sie sukcesem ? Pozdrawiam

Gość fdbbggb
a czy ja moge spodziewac sie dzisiaj odpowiedzi?

Gość kls
nie dziękuję by nie zapeszyć :) wyślę przepis pyszna zupa :) Zupa meksykańska 1,5 litra bulionu 200 g boczku wędzonego 2 cebule 2 małe puszki czarnej fasoli 4 placki tortilli sól, pieprz boczek pokroić w kostkę na rozgrzaną patelnię i zrumienić. Tortillę rolujemy i kroimy na drobne paski, podobnie jak makaronik. Przysmażony boczek zdejmujemy z patelni i na wytopiony z niego tłuszcz wrzucamy pocięte tortille i przysmażamy na chrupiąco do 5,6 minut. Do malaksera wrzucamy pokrojoną jedną cebulę oraz puszkę czarnej fasoli, miksujemy na jednolitą masę. Do garnka wrzucamy masę fasolową, skwarki, oraz przysmażone paski tortilli, 1 puszkę czarnej całej fasoli, zalewamy bulionem, mieszamy, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy 5,10 minut, doprawiamy solą i pieprzem.

Gość kls
dam znać w środę :)

Gość Viviii
a mi sie uda dzisiaj ?? :)

Gość nokhsaewka
Bożena 3,05 1961 Zdrowie męża 6 .11 1962 i jak jego zdrowie ?