Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

A&M Ty kochasz, ale on nie jest niczego pewien, boi się co to bedzie, jak to będzie. Musisz z nim o tym porozmawiać a wtedy jak najbardziej wszystko w porządku i dzieciatko:)

Gość no to ja odpowiem
Beata 27.08.80 prosze o wrozbe czy poradze sobie w nowej pracy czy bedzie to stabilny zwiazek z michalem

biedroneczka81 pracę znajdziesz:) jeśli chodzi o związek z mężem nic na ta chwilę się nie zmieni, mąż martwi się Twoim brakiem pracy ale stara się Cię wspierać. Ogólnie dianetralnych zmian nie widać. Ty kochasz męża, mąż Ciebie. Tworzycie stabilny związek. Powodów do smutku nie będzie, a tylko do radości:)

blondyneczka0301 przepraszam, ale bardzo dobrze że się przypomnialas Mąż jest zazdrosny o Ciebie choć może tego nie pokazuje, boi się czy nie masz kogoś bądź czy go dla kogoś nie zostawisz. W najbliższym czasie tzn do 3 miesięcy mogą być kłótnie ciche dni, ale później ehh marzenie. Super Wam wychodzi przyszłość:)

Gość uwiklana
Ela 25.07.1982r Co mnie czeka w 2012 roku?

też poproszę o wróżbę Ani jeden ani drugi :) otwórz oczka bo masz Pana który naprawdę Cię pokocha i będziesz w stanie stworzyć z nim szczęśliwy związek :) młody szatyn, rówieśnik bądź maksymalnie 2 lata mlodszy:) Urzedasik:)

Gość xxmaaxx
Czesc:) Ponownie prosze o wrozbe.(zycie uczuciowe i zawodowe)Jesli milosc tyo kiedy i w jakich okolicznosciach:) Katarzyna 17/04/1982 Sciskam mocno":)

ona.com Fajny rok się zapowiada. Towarzysko:) kilka celi które sobie obrałas z łatwością osiagniesz jeśli chodzi o życie uczuciowe to hm, najpierw musisz rozliczyć się z przeszłością zakończyć jakiś etap w życiu, zamknąć za sobą drzwi, bo miłość czeka. Starszy szatyn, ciemne oczy, mężczyzna dobry, na dobrym stanowisku

Marta 01.09 .1985 związek predzej czy później się rozpadnie, bo będzie co raz gorzej, oddalacie się od siebie, ale nie masz się co martwić. nie pobedziesz długo sama. pojawia mi się stabilny silny związek z niedużo starszym brunetem:)

Gość kaisenkia
Kasia, 23,12,1980. Czy dostanę etat od lutego?

Gość gratulacje 86
26.10.1986 Aldona Czy będe miała dziecko i kiedy?

maska zorro hehe kobiety 2 będziesz miała, tzn 2 będzie zabiegalo o Twoje wzgledy starszy szatyn i mlodszy blondyn, osobiście proponuje starszego szatyna, przy nim więcej miłości :) a kiedy - 9 kier, do 6 miesięcy :)

Gość xxmaaxx
OK:)zwalniam kolejke hehe bo dopiero zauwazylam ze swoja wrozbe juz otrzymalam.Teraz tylko zatem jesli czas pozwoli chcialabym w odpowiedzi na wrozbe ze str 5:) spytac czy ten "brunet w mscu pracy"to bedzie tylko romans?:P czy moze cos wiecej?:)

Gość Elemeledudkiii
Bede bardzo wdzieczna za wrozbe, chodzi mi glownie o sprawy zawodowe Ada 16.07.1984

Gość wiedżma ple ple ple PLE
mam nadzieję ze mnie zauwazylas:(((tez Hanna 03.10.1976

ola2 w domku małe kłótnie, przejściowe kłopoty z rodziną, w pracy dość napieta atmosfera jeśli pracy nie masz to będziesz zmuszona szybko ją znaleźć, ale za to dużo dużo miłości:)

ja też zapytam Ty już troszkę przeszlas w małżeństwie, brakuje Ci sił już do tego wszystkiego, chcialabys walczyć ale nie masz już motywacji. Mąż natomiast ma kłopoty finansowe o których ty nie koniecznie wiesz. hm pokazują się dwie opcje. Możesz walczyć o związek, możecie być razem, tylko że nie dużo się to zmieni. kurde nie wiem co ni tutaj wyszło. czy mąż ma kochankę? jeśli ma to skończy się to bardzo szybko. Jeśli nie ma kochanki tzn jeśli nie wiesz o tym że ma jakąś kobietę to zakończy się jakas relacja między nim a szatynka, może to być kobieta z rodziny. Możesz też wystąpić o rozwód bo sama nie będziesz. Jeśli zdecydujesz się na rozwód to w przyszłości spotkasz mlodego jasnego blondyna.

monida w tym roku raczej nie będzie widać dzieciątka:( do 3 lat napewno się pojawi - wrzesień, październik mam nadzieję że się mylę i w tym roku jednak zostaniecie rodzicami

Gość aleksandraaaa
Aleksandra 05.05.1985 tak ogólnie, czy można powróżyc?

Gość 2 miesiace po porodzie
ile bede miala dzieci Beata 22.10.1988 czy sie rozwiode

Gość proszę o wróżbę
katarzyna 25.09.1978 paweł 04.02.1974 czy coś z tego będzie

malenka254 jest na to duza szansa, ale najpierw musicie szczerze porozmawiać. On ma małe kłopoty finansowe, a koło Ciebie kręci się starszy szatyn. On myśli o Tobie i kocha Cię, ale nie umie sobie poradzić. Szansa jest i to duza :)

Gość oolankowa
czy bedziemy mieli jeszcze z soba kontakt , czy on mnie kocha ? ja 09. 03 .66 on 15. 05 .63 Dziekuje i pozdrawiam

kiwi119 dość trudny rok. raz z górki raz pod górkę jeśli chodzi o finanse, ale pod koniec roku wyjdziesz na prostą. W domu miło i sympatycznie:)

maleńka z tego może wyjść fajny związek, ale potrzeba duuuzo siły samozaparcia i cierpliwości:) i cały czas udowadniać sobie wzajemnie że się kocha :)

Pytająca012 pojawi się ciemny blondyn przełom sierpień lipiec i wraz z nim pojawi się związek. Długo będziecie się docierali ale w końcu przelamiecie barierę i stworzycie partnersko- przyjacielski związek

Gość mmmmaaaa
Czy coś z tej znajomości będzie? 27.08.1991