Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość no to ja odpowiem
ja jestem na 8.stronie jakby co: Beata 27.08.80 prosze o wrozbe czy poradze sobie w nowej pracy czy bedzie to stabilny zwiazek z michalem

Droga Asderko. Czy będę w ciąży z mężczyzna z którym obecnie jestem? Jak potoczą sie nasze losy. Ania 02.10.1982 On 27.08.1970 Z góry dziękuje i Pozdrawiam

Gość Elemeledudkiii
Wczoraj prosilam o wrozbe (na stronie 8., okolo godziny 1. w nocy) i chyba mnie nie zauwazylas :-) Ada 16.07.1984 Bede bardzo wdzieczna, a jak podasz maila to postaram sie w jakis mily sposob odwieczyc :-) Pozdrawiam,

Gość kiwi119
Witam -dziękuję serdeczne za wróżbę ale mam jeszcze pytanie co z mieszkaniem ? i czy tam moja samotność się skończy? jeśli spełni sie to że uda się wyjść z problemów finansowych to wyściskam Ciebie z radości

michalinka77 dama kier, walet trefl - wrzesien, październik za około 3 lata będziesz miała jeszcze jedno dzieciątko:)

Gość doroteczka32
Dorota 15.05.1980 r. jestem ciekawa czy bede zadowolona z obecnej nowej pracy czy moze powinnam rozgladac sie za czyms bardziej interesujacym.

Przypominam się, Monika 12.05.1986r. moze byc wróżba ogólna, co w nowym roku mnie czeka itp. Dziekuje :)

Gość jfhsdufhsfh
Witam :) kiedy można liczyć na odpowiedź na e-maila? Pozdrawaim 🌻

przepedzona w kąt zmieni pod warunkiem że i Ty zmienisz. Musisz być cierpliwa ale i bardzo stanowcza , musisz mu pokazać swoje 'stanowisko'. Jeśli będziesz konsekwentna w tym co robisz on zmieni swoje postepowanie względem Ciebie

Gość jfhsdufhsfh
dziekuję za informacje 🌻

Aisha 123 hm nie bardzo ona tutaj rokuje, nie spelnicie swoich oczekiwań i rozminiecie się. Do połowy roku poznasz kogoś innego

Gość Kamila . . .
Kamila 03.06.1987 Ja mam 2 pytania... 1. Czy bede szczesliwa z partnerem, z ktorym wlasnie odbudowuje zwiazek? (Rozstalismy sie 4 miesiace temu, bylismy 6 lat w zwiazku i teraz chcemy to narawic, czy nam sie uda?) Tomasz 10.11.1987 2. Po studiach nie moge znalezc pracy w zawodzie, a bardzo mi na tym zalezy... czy mam z tego zrezygnowac i szukac bylejakiej pracy? Czy cos sie w ogole ruszy w tym kieunku u mnie?

sama od dłuzszego czasu, czy bede miała męża, dziecko?czy, gdzie i kiedy go poznam anna 15.10.1976...czy czekają mnei jakieś problemy w pracy

Gość prosze o wróżebe - Anna
Anna 26.07.1990 prosze ogolnie, co mnie spotka, co mi sie przydaży?

Gość Viviii
Oj myslalam ze juz jestem ale widac niepotrzebnie sie nakrecam :( Dziekuje bardzo

Gość czy się uda?
Dziękuję:) Dam znać jak tylko coś się ruszy.

Gość statystyczna kafemaniaczka
ślicznie dziękuję za wróżbę 🌼

Gość Viviii
Wrózko a mozesz sprawdzic czy twoje karty powiedza cos na temat tego czy moge byc teraz w ciazy ?? :)

Gość Jasmina777
Witam możesz mi sprawdzic ,kiedy zajde w ciąże?? Ilona 28.07.1989 z góry bardzo dziekuje

Gość lulu 12345
Jolanta 10.11.1977 kiedy w końcu znajdę swoją druga połówkę? Odwdzięczę się pysznym przepisem na pleśniaczka:)

Gość uwiklana
Jest tutaj nasza kochana wrozka????????