Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość papadens
ewelina 18.07.1987 czy kiedyś uda mi się z tego wyleczyć?

witam, mam pytanie dotyczące mojej niepełnoletniej córki, jutro ma casting do opery, czy ma szanse ? Czy warto aby tam szła ? Chciałabym po prostu się upewnić, oczywiście nie wpłynę na córkę a jeśli już to doradzę jej przynajmniej w pewności więc z góry dziękuję córka ma na imię Weronika, urodzona 28.10.1996

Chciałabym wiedzieć przepraszam przeoczylam Cię znajdziesz znajdziesz:) stworzysz szczęśliwy i trwały związek. Bądź cierpliwa:) maksymalnie do 3 lat

Gość Viviii
o assderka :) czy mozesz mi jeszcze tylko odpowiedziec na tamto pytanie?? i juz nie zawracam głowy :)

Gość rewia-
Prosze nie zapomnij o mnie , wyslalam Ci e-mail . Dziekuje za Twoj czas .

taktatak uda się:) tylko musisz pilnować spraw urzędowych. musisz mieć oczy dookoła głowy. uważaj na jelita i kości wypadły jako wrażliwe miejsca które mogą Ci dokuczac.

Gość snieżynka na wietrze
Czy w tym roku znajde miłość? Ania 5.04.1983

Viviii karty nic takiego nie pokazały, ale biorąc pod uwagę że do 9 miesięcy tam wypadło to możliwe że jesteś, ale karty pokazały ogół:)

Gość Kafeteriankaaaaa
Pani Asderko, czy zajmuje się Pani wróżeniem prywatnie (tj - odpłatnie) i czy zajmuje się może Pani białą magią? :)

Gość taktatak
Dziekuje bardzo!

Gość kls
kls a ja ? :) Bożena 28.06.1978 wiem, że dostanę tą pracę w środę (sekretarka) i dobrze trzeba mieć za co żyć ale moim docelowym powołaniem jest bycie księgową. Niedługo zacznę II kurs. Będę w pełni wykwalifikowana. Moje pytanie: Czy i kiedy będę pracować w księgowości, czy to będzie biuro rachunkowe czy dział księgowy? poproszę o odpowiedź

Gość Elemeledudkiii
Przypominam sie po raz kolejny :(

Gość kls
do trzech lat? to wszystko zapomnę :) co się teraz uczę. To będzie biuro rachunkowe czy duża firma? trochę się zmartwiłam

Elemeledudkiii przepraszam. dziennie robię 20 rozkładów powoli przestaje ogarniac co i gdzie kto. Spsalam sobie wszystko po kolei. zdaje sobie sprawę że wszyscy czekają ale ją mam tylko jedną parę raczek. na której stronie pisalas?

kls haha do 3 lat to może być i jutro:p 3 lata to jest maksymalnie wypadł walet karo, a kara to szybkie karty:) raczej coś większego

Gość wdsakldsm[asla"
mam pytanie odnosnie pracy ,kiedy ja znajdę ?

Gość kls
w ciągu trzech lat zapomne wszystko co się nauczyłam. Czy ktoś mnie wtedy zatrudni w księgowości? Składam gdzie mogę ale nie mam odpowiedzi jeszcze na swoje cv w biurach rach.

Gość kls
dla miłej wróżki pyszne ciasto polecam Ciasto marchewkowe 6 jajek 1,5 szklanki cukru szklanki oleju 4,5 szklanki drobno startej marchewki 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia 2,5 łyżeczki sody oczyszczonej 3 szklanki mąki pszennej 1,5 łyżki kakao 1,5 łyżeczki cynamonu Ubić białka z cukrem potem dodać żółtka dalej ubijać dodać olej i kontynuować ubijanie. Następnie wrzucić marchewkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę pszenną, kakao i cynamon. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Wyłożyć na formę 40cm/25 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną tartą bułką. Piec w temp. 160 stopni Celsjusza przez godzinę. Smacznego.

bardzo proszę o rozkład :) mam złe przeczucia a nie chciałabym aby córka jakoś zrezygnowała z tego czy się załamała jesli coś nie pójdzie po jej myśli

nokhsaewka kochana u Ciebie układ nerwowy mi się nie podoba. powinnas się zbadać choćby rutynowo. u męża natomiast nie widzę nic takiego, ale najlepiej będzie jeżeli zbadacie się oboje

Gość kls
oczywiście przepis zamiast podziękowania by nie zapeszyć. Będę wierzyć bardzo, że szybko znajdę :)

Gość uwiklana
a ja?? od wczoraj czekam :) str. 8,9 i 10

Gość ojtakchcetowiedziec
Magdalena ur.18.09.1989 Czy badanie na które się wybieram pokaże jakieś zmiany w moim zdrowiu czy to tylko moja hipochondria? Jak ogólnie ma się moje zdrowie?