Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość prosze o wróżebe - Anna
wrozko dlaczego mnie ominelas 26.07.1990

Gość papadens
mnie też , jestem na poprzedniej stronie:)

Gość QQQQQIM
Dorota 20.09.77 Grzegorz 30.09.78 Co nas czeka , zdrowie,uczucie,finanse,jaka przyszłość i co jeszcze?

Gość wdsakldsm
dorota ,5-7-1976, właśnie czekam na odp ,bo złożyłam aplikacje ,czy ja dostanę ? jeśli nie teraz to kiedy i jaką ?

Gość kls
wysłałam przepis na pyszne ciasto z marchewki a wygląda i smakuje jak puszysty piernik. Smacznego :)

Gość To ja ten niepokorny
Krzysztof 23.05.1971 czy poprawi sie moja sytuacja materialna. co z życiem uczuciowym.

Witam moja dat ur. 5 stycznia 84, czy przedłuż mi umowę o pracę, bo kończy się z dniem 1 lutego i czy wreszcie ułoży mi się w miłości bo jak na razie to ból i rozczarowanie, dziękuję

Gość nokhsaewka
Dziekuję bardzo

Gość Ala nie z krainy czarów
Alicja 11.12.87 kiedy znajdzie mnie prawdziwa milość?

Gość wdsakldsm
o rany ,ile trzeba czekać na odpowiedz ?

Gość kiwi119
Witam Cię jeszcze raz i serdeczne dziękuję za tą wróżbę jeśli ta odpowiedż że się uda była do mnie to nawet nie wiesz jaka jestem Ci za to wdzięczna tym bardziej że już myślałam że to już mój koniec .Jeśli mogę się jeszcze jakoś odwdzięczyć daj znać -a o rodzinie nic nie wspominałaś więc pewnie jestem skazana na samotność -ale z tym się już nauczyłam żyć -ważne że uda mi się wyjść z wszystkich problemów .

Gość bardzop prosze o wrozbe
Bylam na str 4 i 9, moze mnie nie zauwazylas. Monika 27/03/74 i faraz 20/11/78 czy cos z tego bedzie, bardzo prosze

Gość wdsakldsm
czy doczekam się odpowiedzi ?

Gość SDGHJRTYJRGHCVBNMV
PRZESTANCIE DOPYTYWAC PO 100 RAZY, JEDNA OSOBA JEDNO PYTANIE A NIE JEDNA I STO DOPYTYWAN I SKOMLEN DURNE BABOLE "JAKA KUPA SIE ZESRAM? KIEDY? RZADKA CZY TWARDA ?:O

Gość kamforowa
Klaudia 12.10.1993 i Piotr 1.11.1980 Bardzo prosżę .. jak możesz .. powiedz czy jest tu jakaś szansa no coś więcej niż zwykła znajomość ?

Gość zeneg
pani Klaudio ;) dzien dobry❤️

Gość MIAŁAM innyNIK
Wywróżono mi tutaj jakiegos faceta-szczerze mówiąc słabo mnie to interesuje bo faceci zawsze się za mną uganiali. Wywróżono mi także pieniądze,jakoże jestem hazardzistką pomyslałam;),,w końcu wyniose z kasyna jakąś kilkuzerową kwotę" Bywałam w kasynie codziennie od czasu wróżby(jak zwykle zresztą) i niczego nie wgrałam,także wróżba nie trafiona. A facet który jest przy mnie na stałe ma zupełnie inny kolor włosów niż ten o którym wróżka napisała. Także o reszcie nawet nie wspomne..bo mam ustabilizowane życie osobiste a zapytałam o wróżbę dla jaja...by się przekonac że z założenia wróżki wróżą osobom które są moim przeciwieństwem!

Gość zeneg
cipka ja swedzi to co ma robic jak młody ja nie chce :D

Gość kamforowa
ahh no ;p sama nie wiem już ;-p choć różnica jest dość spora to nie odczywamy tego w ogóle

Gość rewia-
Wiem , ze nie zapomnialas o mnie , ale nie mam pewnosci czy dotarl moj e-mail , wyslalam go dzisiaj ok. 8 rano . ja 23 01 66 on 15 05 63 Jak potoczy sie nasze zycie uczuciowe ?

Gość kamforowa
problem w tym że ja nie chcę młodych ;-p nie umiem się z nimi dogadać .. ale nie po to tu weszłam żeby się wam spowiadać ... czekam na wróżbę :D

asderka_aaaa - mam dla Ciebie fajne przepisy :) powrozysz? czy powinnam jechac z mezam na urlop w marcu - czy uda mi sie schudnac? pozdrawiam Ania

Gość iwona80r
Iwona ur. 08.04.1980r proszę o odpowiedź czy czekają mnie jakieś problemy w ciąży i czy urodzi się chłopiec czy dziewczynka