Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość takakulturalna
Oj, nie ten nick. Moje pytanko jest spod nicka ojtakchcetowiedziec :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość malenka254
Droga wróżko napisałam na Twojego meila, także na forum jednej osoby mniej;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość milli vanillii
asderka....dziekuje bardzo 🌻

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mkj,xjkxkas
cudowny czlowiek z ciebie wrozko:) serio, kogos takiego na kafe ejszcze nie bylo a wrozylo tu ho ho ho nei wiem ile dziewczyn juz. wszystkiego dobrego i moc pozytywnej energii:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wróżko zapomniałam podać e-maila, magda_oberska@o2.pl, bardzo dziękuję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tamtaramtamtam
wrozko dziekuje serdecznie w ramach podziekowan przepis na focaccie-pyszna jest z lampka wina:) Focaccia 500 g mąki 8 łyżek oliwy 2 opakowania drożdży 2-3 ząbki czosnku 1/4 l letniej wody 1 łyżeczka soli gruba sól do posypania oliwa do posmarowania blachy 4-5 gałązek świeżego rozmarynu lub dwie łyżki suszonego W misce mieszamy mąkę z solą, drożdżami, 6 łyżkami oliwy i wodą. Wyrabiamy mikserem lub rękami, aż ciasto lekko będzie odchodzić od miski. Zostawiamy w cieple przykryte ściereczką na godzinę. Odkładamy 2 gałązki rozmarynu, resztę igiełek obrywamy, siekamy, obrany czosnek kroimy w cienkie plasterki. Mieszamy z ciastem. Smarujemy blachę, nastawiamy piekarnik na 240C. Na oprószonej mąką stolnicy kładziemy ciasto, formujemy kulę, rozpłaszczamy na środku i lekko rozwałkowujemy na grubośc ok. 1 cm. Przenosimy na blachę, nakłuwamy widelcem, smarujemy resztą oliwy, posypujemy pozostałym rozmarynem (całe igiełki) i solą, zostawiamy na 20 minut. Wstawiamy do piekarnika, po około 20 minutach (gdy się zrumieni) jest gotowe. Podajemy pokrojone na mniejsze kawałki. Pyszne z czerwonym winem. To pieczywo często jest podawane we włoskich knajpach jako "czekadełko". Jest bardzo smaczne, polecam je na przyjęcia jako dodatek do sałatek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
MÓW MI JESZCZE odpisze na maila po 23 NO TO JA ODPOWIEM poradzisz sobie ale musisz bardzo dużo z siebie dać i czymś zaplusowac, ale dasz sobie radę UWIKŁANA Początek dość trudny. Problemy z młodym szatynem. Jakas sprawa urzędowa Cię czeka. Od maja sytuacja się wyprostuje. Poprawi się sytuacja materialna. Uważaj na jelita XXMAXX normalny stabilny związek a nie żadne romansidlo KAISENKIA może być trudno, możesz się rozglądać za czymś dodatkowym bo możliwe że nie dostaniesz etatu w każdym razie będzie dość ciężko go dostać GRATULACJE86 Będziesz miala, ale dopiero za 3 lata

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Olkaaa...
Aleksandra 14.12.1993 Bartłomiej 12.08.1991 czy coś z tego będzie, warto się dalej angażować?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Co prawda nie odpowiedziałaśna wszystkie pytania, mam nadzieje że jak znajdziesz czas to mi odpowiesz. Ale humor mi poprawiłaśże do jesieni znajdę tą pracę naprawdę:) A w podzience prze przepis na orzechowiec. Ciasto: 3 szklanki mąki 2/3 szklanki cukru 125g margaryny 2 jajka 2 łyżki miodu 1 łyżeczka sody 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżeczki cukru waniliowego Masa budyniowa: 3 szklanki mleka 2 budynie śmietankowe 1 łyżka mąki 4 łyżki cukru 200g masła Warstwa orzechowa: 250g orzechów 75g margaryny 4 łyżki cukru 2 łyżki miodu słoik konfitury np wiśniowej ( chodzi o to żeby była kwaskowata) Przygotowanie: 1. ugotować budyń z mąką i ostudzić. 2. Składniki na ciasto zagnieść razem i podzielić na dwie części. 3. Jedną część ciasta wykładamy na blachę posmarowaną masłem. Piec w 180 stopnioach około 10 minut. 4. Przygotować masę orzechową. W rondlu zagotować margarynę z miodem i cukrem do rozpuszczenia cukru . Dodać posiekane orzecjhy gotować 3-4 minuty. 5. Drugą częś ciasta włożyć na blaszkę posmarowaną masłem na to wlać orzechy lekko przestudzone i piec całość w 180 stopniach ok 10 minut. 6. Masło utrzeć z budyniem na krem . 7. ostudzone placki składamy : ciasto na to konfitura na to krem i ciasto z orzechami. Wkładamy do lodówki na ok 24 godziny ładnie się ściągnie. Ciasto jest na formę 40 na 25, ja podwajałam składniki na blachę do piekarnika a w smaku zaj**iste pis :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość donsia
Ja tez poprosze i moge spokojnie czekac co by zbytnio nie obciazac ;) pewnie w kolejce 107 bede;) Dominika 27/02/1980 i Bartlomiej 18/05/1976 czy to przetrwa, co robic z tym zwiazkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ELEMELEDUDKI sprawy zawodowe przyslonia Ci sprawy miłosne. To one wyjdą na pierwszy plan. W sprawach finansowych zmiana na lepsze od maja ALEKSANDRAAAA finanse baaardzo dobrze. wręcz fantastycznie. w serduszku też bardzo dobrze. w rodzinie tzn domu też ok tylko jakąś szatynka może mieć problemy zdrowotne. PROSZĘ O WROZBE Niestety nie ma to najlepszych rokowań. nie zdąży się nawet dobrze rozwinąć ta znajomość MMMAAAA podaj proszę imię i datę drugiej osoby UWIKŁANA kocha kocha choć sam nie jest pewien swoich uczuć TAKA MAŁA MICIDANKA jakas fajna relacja z jasnym starszym mężczyzna:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
asderka_aaaa - pisz na ktorej stronie jestes, to bedziemy wiedzieli mniej wiecej kiedy mozemy sie spodziewac naszej kolejki jestes kochana dzieki ja cierppliwie czekam pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
to pytam o poprawę finansów, i dziecko kiedy się pojawi, i jeśli jescze mogę to kiedy własny kąt będziemy mieć z góry dziękuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaisenkia
Dziekuje za wrozbe, oby sie nie sprawdzila. Powroz mi jeszcze prosze, czy zmienie w przyszlosci te prace? W jakim kierunku powinnam szukac? Ta obecna jest bardzo niepewna, z roku na rok nie wiadomo czy przedluza. A moze powinnam jednak trzymac sie obecnej posady?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaisenkia
No i zapomnialam- Kasia, 23.12 1980r.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaisenkia
A czy mozesz wrozyc tak ogolnie na kilka lat do przodu? Czy tylko na konkretne pytanie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 20.10.1982 Joanna
kiedy znadje prace i czy będę zadowolona?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 20.10.1982 Joanna
kiedy będę miala męża i czy to będzie moj obecny chłopak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
MALEŃKA254 odezwie odezwie i to dość szybko. Z drugim mężczyzna na najbliższe 3 lata ślubu nie widać niestety, albo i sfery jak tak o tym byłym myślisz:) COMPINI sytuacja finansowa się poprawi w listopadzie MARTA 01.09.1985 stała praca szykuje się już w ta wiosnę. z ta policja będzie ciężko, ale uda Ci się z czyjąś pomocą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
CAŁKIEM DUZA KASIA nie ma tu nic do czego można się doczepic. ewentualnie torbielka na jajnikach. do lekarza marsz niech Ci da zastrzyk i po krzyku :) UWIKŁANA praca bedzie na przełomie lipca sierpnia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sklonowanaowca
Droga "Wróżko",mogę Cię tak nazwać? :) Przyznam, ze nigdy nie sprawdzałam swojej przyszłości, ale coś mnie tutaj przyciągnęło więc spytam- czy w tym roku mój chłopak mi się oświadczy? Sylwia-27.11.1990, Piotr 20.09.1983 :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×